Tilbakemelding til Vevkom

Du er ikke logget inn så meldingen vil bli sent anonymt. Om du vil at vi skal kunne kontakte deg, vennligst logg inn.

Bedpress: Genus AS

Velkommen til bedpress med Genus AS

Av: Arnt Kristoffer Sørli

Dato: 31. oktober

Tid: 17:15

Sted: Kjel2

bespisning: Døgnvill burger

 

Bedriftspresentasjon med Genus

 

Genus er et norsk programvarehus lokalisert på Lysaker utenfor Oslo. Selskapet er basert på ideen om at det bør være mulig å utvikle programvare ved bruk av beskrivelser tett opptil brukernes begrepsverden, og deretter kjøre programmet direkte fra slike beskrivelser.

 

Gjennom over 20 år med hardt og målrettet arbeid for å oppfylle denne ideen har vi utviklet Genus Apps, et verktøy for å lage programvare beskrevet gjennom modeller og uten programmering. Resultatet fremstår for brukerne akkurat som andre forretnings-applikasjoner av høy kvalitet, men med en utviklings- og endringstakt ingen av våre konkurrenter er i nærheten av.

 

Vi er i dag ca. 60 ansatte, og stadig i vekst. Vi tilbyr karrieremuligheter både for programmerere som ønsker å være med på å videreutvikle Genus Apps, og for IT-interesserte problemløsere med forretningsforståelse som kan modellere skreddersydde løsninger til våre kunder uten å programmere.

 

Vil du lære mer om modelldrevet utvikling, og hvordan store forretningsløsninger kan designes og utvikles uten at det skrives eller produseres en eneste kodelinje? Bli med når Genus holder bedriftspresentasjon for I&IKT 31. Oktober. Her vil du få svar på spørsmål som:

 

  • Hvem er Genus, og hva slags kunder jobber vi med?
  • Hvordan fungerer egentlig Genus App Platform?
  • Hva slags teknologier benyttes til å utvikle Genus App Platform?
  • Hvordan er det å jobbe i Genus som nyansatt og i sommerjobb?
  • .. og mye mer!

 

Etter presentasjonen håper vi så mange som mulig blir med videre ut på restaurant for god mat og drikke.

 

Vi sees!