Tilbakemelding til Vevkom

Du er ikke logget inn så meldingen vil bli sent anonymt. Om du vil at vi skal kunne kontakte deg, vennligst logg inn.

BEKK - Pils & Progg

Invitert av Abakus

Av: Helene Stubberud Molberg

Trenger du hjelp på et hobbyprosjekt, eller har du en nettside du sitter og programmerer på? Kanskje du vil lære deg noe helt nytt? Hva med Elm, chatbots, React eller React-Native? Har du lyst til å lage din første app? Eller har du kanskje en vanskelig øvingsoppgave vi kan se på sammen?
 
Vi gjentar suksessen fra i fjor og ønsker dere velkommen til Bror tirsdag 2. oktober for å sitte og programmere sammen med oss. Dere sier hva dere ønsker å jobbe med, så stiller vi med folk som er rå på akkurat dette. Dette skal være en kveld hvor alle, også vi, sitter og jobber på våre egne hobbyprosjekter med en pils i hånda mens vi spiser noe digg mat.
 
Det trengs ingen forkunnskaper for å bli med på Pils & Programmering. Ingen spørsmål er dumme, så fyr gjerne løs med alt mulig dere lurer på, så skal vi svare så godt vi kan, eventuelt kan vi kanskje finne ut av det sammen? Vi er der for å lære bort og dele av vår kompetanse, uavhengig av hva du er nysgjerrig på! Om det ikke er noe spesielt du trenger hjelp med om dagen, kan vi foreslå noen oppgaver for deg fra ulike workshops vi har arrangert tidligere. Alle som vil skal få lære noe nytt!
 
Ta med deg PCen din, utfordringene dine og møt oss for en lowkey, lærerik og hyggelig programmeringskveld!
 
OBS:
Oppmøte 17:00 ved Hovedbygningen,
bussene kjører til Bror Bar i Midtbyen klokken 17:15.