Tilbakemelding til Vevkom

Du er ikke logget inn så meldingen vil bli sent anonymt. Om du vil at vi skal kunne kontakte deg, vennligst logg inn.

Bedriftspresentasjon med Bekk

Av: Helene Stubberud Molberg

Bekk er et norsk selskap med 400 spesialister innen strategi, design og teknologi. Vi jobber med virksomheter som har ambisiøse mål og gir oss krevende utfordringer. Vi tror på smart bruk av teknologi, tverrfaglige team og evnen til å tenke annerledes. Det gjør oss i stand til å lage løsninger som utfordrer etablerte sannheter, og skape nye muligheter for våre kunder. Utviklingen drives av de som alltid vil fremover.
 
Ingen i Bekk jobber alene på et prosjekt. Vi mener de største og mest betydningsfulle endringene hos våre kunder gjøres av sterke og tverrfaglige team. Utviklingen drives av flinke folk som samarbeider og som tør å utfordre etablerte løsninger og holdninger. Utviklerne våre har bakgrunn fra mange forskjellige fagfelt, og felles for alle er at de kan bidra med sin spesialitet og lære av hverandre. Alle som jobber hos oss får kreativ frihet og muligheten til å påvirke egen arbeidsdag, og, ikke minst, den tekniske situasjonen hos kundene man jobber for. Alt vi leverer er skreddersydd for våre kunder og dine faglige vurderinger er av stor verdi.
 
Vi gleder oss til å bli bedre kjent med dere, og vil fortelle om hvordan vi i Bekk liker å jobbe, hva slags prosjekter vi jobber med for våre kunder, og hvordan det kan være å ha sommerjobb i Bekk som Hybrid-student.

 

Møt opp kl. 16:00, dørene stenges kl. 16:15!

Etter presentasjonen vil det gå buss fra hovedbygningen til Røft.