Tilbakemelding til Vevkom

Du er ikke logget inn så meldingen vil bli sent anonymt. Om du vil at vi skal kunne kontakte deg, vennligst logg inn.

Bedriftspresentasjon med Genus

Av: Stian Kreher Dalgard

Velkommen til bedpress med Genus!!

 

Q&A og minigolf!

 

Velkommen til Q&A-session med Genus. Vi skal holde en interaktiv bedriftspresentasjon der studentene selv styrer hva vi snakker om via Q&A-plattformen Slido. Dette er den perfekte muligheten til å få vite mer om modelldrevet utvikling (low code), hvordan det er å designe og utvikle forretningsløsninger for alle slags bransjer og hvordan det er å jobbe i IT-bransjen hvor teknologi og kundebehov endres daglig.

 

Etter presentasjonen blir det mat, minigolf og mingling på Trondheim Camping, med catering fra Mat fra Hagen.

 

Håper vi sees!

 

Om oss:

 

Genus er et norsk programvarehus lokalisert på Lysaker utenfor Oslo. Selskapet er basert på ideen om at det bør være mulig å utvikle programvare ved bruk av beskrivelser tett opptil brukernes begrepsverden, og deretter kjøre programmet direkte fra slike beskrivelser.

 

Gjennom over 20 år med hardt og målrettet arbeid for å oppfylle denne ideen har vi utviklet Genus Apps, et verktøy for å lage programvare beskrevet gjennom modeller og uten programmering. Resultatet fremstår for brukerne akkurat som andre forretnings-applikasjoner av høy kvalitet, men med en utviklings- og endringstakt ingen av våre konkurrenter er i nærheten av.

 

Vi er i dag ca. 60 ansatte, og stadig i vekst. Vi tilbyr karrieremuligheter både for programmerere som ønsker å være med på å videreutvikle Genus Apps, og for IT-interesserte problemløsere med forretningsforståelse som kan modellere skreddersydde løsninger til våre kunder uten å programmere.

 

Oppmøte kl. 17:00, dørene stenges kl. 17:15.

Vi gleder oss!