Tilbakemelding til Vevkom

Du er ikke logget inn så meldingen vil bli sent anonymt. Om du vil at vi skal kunne kontakte deg, vennligst logg inn.

Bedpres med Eika

Av: Espen Thorsrud Bragerhaug

Velkommen til bedriftspresentasjon med Eika!

  • Er du interessert i å være en IT-utvikler utenom det vanlige? Jobbe på spennende og varierende prosjekter rett fra skolebenken? 
  • Er du interessert i å skaffe deg sommerjobb allerede nå?

Eika er en bedrift som har ansatt en hel haug av studenter fra Ingeniørvitenskap og IKT de siste årene. På presentasjonen vil vi presentere blant annet årets sommerprosjekt, og tidligere og nåværende Hybrider vil fortelle om sine inntrykk, oppgaver, og arbeidserfaringer.

Eika Gruppen utgjør finanskonsernet i Eika Alliansen, som er eid av blant annet 66 lokalbanker rundt om i Norge. Ettersom Eika er en ung organisasjon har vi store ambisjoner om å bli aller best på IT i finanssektoren. Som ansatt hos Eika får du jobbe med hele spekteret av løsninger innenfor bransjen og får raskt påvirke systemene Eika utvikler. I tillegg satser vi nå tungt på skarpe hoder fra I&IKT, og streber etter å skape et godt miljø for alle ansatte. Her blir du satset på. 

IT-avdelingen til Eika karakteriseres av meget faglig dyktige kolleger, smidige og kreative tankesett, samtidig som vi evner å opprettholde kontroll og gode strukturer.  De aller fleste som jobber hos oss blir raskt involvert i det som skjer og får nøkkelroller. I tillegg vil du få muligheten til å jobbe med spennende utfordringer innenfor webutvikling, apputvikling for iOS og Android, infrastruktur og arkitektur, både front- og backend. 

Etter presentasjonen blir det bespisning og masse godt å drikke på ØX.

Eika vil gjennomføre speedintervjuer for sommerjobb og fast ansettelse dagen etter - sted og rom vil bli annonsert.

 

Finn ut hvorfor så mange hybrider har valgt å jobbe for Eika ved å møte opp på bedpres. Eika-hybridene gleder seg til å fortelle dere hvorfor!

 

Meld deg på speedintervju her! LINK