Tilbakemelding til Vevkom

Du er ikke logget inn så meldingen vil bli sent anonymt. Om du vil at vi skal kunne kontakte deg, vennligst logg inn.

Bedpres m/Accenture

Av: Espen Knutsen Hegdal

Accenture inviterer til bedriftspresentasjon tirsdag 10. september! 

Accenture har gjennom de siste årene rekruttert flere studenter fra I&IKT, og vi ser at deres brede fagkompetanse innen både IKT og ingeniørfag kombinert med sterk teknologiforståelse er en profil som passer svært godt hos oss. For at vi skal kunne fortsette å være innovative og bruke den nyeste teknologien ute hos våre kunder trenger vi flere ressurser med kunnskap og interesse innenfor teknologi, ingeniørfag og maskinlæring, blant annet. 

Vi kommer blant annet med tre hybrider (én gang hybrid, alltid hybrid) som har vandret sørover fra Trondheims elvebredd og endt opp i Oslo. Nå tar vi turen tilbake til kjente strøk for å se om det er flere som er klar for å komme seg ut i arbeidslivet og som ønsker å bli med oss tilbake til litt mer stabile værforhold og en spennende hverdag fylt med utfordringer og masse kul teknologi! 

Gjennom presentasjonen håper vi å kunne gi dere svar på: 

· Hvilke muligheter man har i Accenture som I&IKT-student 

· Hvordan det er å jobbe i Accenture, både som Summer Intern og nyutdannet (graduate) 

· Hvordan veien fra skolebenken til arbeidslivet er 

Etter bedriftspresentasjonen drar vi videre til Cowsea for mingling, mat og drikke. Her vil dere få muligheten til å møte flere av våre ansatte, som gladelig svarer på det dere måtte lure på om Accenture. 

Vi søker 4. årsstudenter til våre sommerprosjekter, samt 5. årsstudenter til vårt graduateprogram.