Tilbakemelding til Vevkom

Du er ikke logget inn så meldingen vil bli sent anonymt. Om du vil at vi skal kunne kontakte deg, vennligst logg inn.

Bedpres m/Bekk (m/Abakus)

Av: Espen Knutsen Hegdal

 
Nysgjerrig på hva folka som lager digitale løsninger for Norges viktigste selskaper tenker om fag, bransjen og veien videre etter studietiden? Da burde du sjekke ut Ping, en studentkonferanse for deg som studerer i Trondheim og vil jobbe med teknologi, forretningsutvikling og design.
Hvorfor har vi laget én konferanse som omfavner tre fagfelt? Jo, fordi det skjer spennende ting når folk med ulik bakgrunn og kompetanse møtes. Ting som forandrer måten selskaper tenker på og forbedrer folks hverdag. Nettopp det at vi er ulike er vår sterkeste fellesnevner. 
Til Ping Trondheim ønsker vi derfor å invitere dere i Hybrida, sammen med studenter fra flere forskjellige linjeforeninger. 
Så, hva skjer på Ping? Det er egentlig opp til deg. Vi stiller med foredrag, workshops (noen krever påmelding, les mer her), utstillinger, konkurranser, musikk, mat, sosialt opplegg, lek, drikke. Du stiller med finslipt nysgjerrighet og styrer dagen din selv og fyller den med det du vil at den skal inneholde. Det vi håper er at du sitter igjen med en god opplevelse av hva Bekk er og kan være for akkurat deg. Merk at noen foredrag og workshops holdes på samme tidspunkt. Ta en titt på programmet i forkant slik at du får med deg det alt du ønsker.
Se programmet på ping.bekk.no
Hvem er vi?
En gjeng teknologer, designere og rådgivere som liker å løse problemer. Hvordan vi løser dem varierer, men fellesnevneren er alltid den samme: folk med ulik bakgrunn og kompetanse tenker sammen, utfyller hverandre, utfordrer hverandre og de vi jobber med.
 
Oppmøte utenfor hovedbygget kl 15. Ventelisten åpner 15:10 og bussene går kl 15:15.
 
https://www.youtube.com/watch?v=NFSO9BS3P9o&feature=youtu.be