Tilbakemelding til Vevkom

Du er ikke logget inn så meldingen vil bli sent anonymt. Om du vil at vi skal kunne kontakte deg, vennligst logg inn.

Bedriftspresentasjon med Genus

Av: Stian Kreher Dalgard

Velkommen til bedriftspresentasjon med Genus!

 

Vil du lære mer om low-code, og hvordan store forretningsløsninger kan designes og utvikles uten at det skrives eller produseres en eneste kodelinje? Bli med når Genus holder bedriftspresentasjon den 19. februar.

Etter presentasjonen blir det asian fushion på Amber! Her blir det garantert mye digg mat å velge mellom!

Håper vi sees!

 

Litt om oss:

Genus er et norsk programvarehus lokalisert på Lysaker utenfor Oslo. Selskapet er basert på ideen om at det bør være mulig å utvikle programvare ved bruk av beskrivelser tett opptil brukernes begrepsverden, og deretter kjøre programmet direkte fra slike beskrivelser.

Gjennom over 20 år med hardt og målrettet arbeid for å oppfylle denne ideen har vi utviklet Genus Apps, et verktøy for å lage programvare beskrevet gjennom modeller og uten programmering. Resultatet fremstår for brukerne akkurat som andre forretnings-applikasjoner av høy kvalitet, men med en utviklings- og endringstakt ingen av våre konkurrenter er i nærheten av. 

Vi er i dag ca. 60 ansatte, og stadig i vekst. Vi tilbyr karrieremuligheter både for programmerere som ønsker å være med på å videreutvikle Genus Apps, og for IT-interesserte problemløsere med forretningsforståelse som kan modellere skreddersydde løsninger til våre kunder uten å programmere.

 

Oppmøte kl. 17:00, dørene stenges kl. 17:15.

 

Vi gleder oss!