Tilbakemelding til Vevkom

Du er ikke logget inn så meldingen vil bli sent anonymt. Om du vil at vi skal kunne kontakte deg, vennligst logg inn.

[AVLYST] Oktoberfest

Heldags på Nardo

Av: Phillip Blindern Myhre

Vi går snart inn i oktober måned og i tradisjon tro blir det selvfølgelig OKTOBERFEST<33 Oktoberfesten finner sted på Nardo klubbhus lørdag den 17. oktober. Klubbhuset har plass til 100 personer og det blir derfor påmelding nå på onsdag (30.9). Påmeldingen funker slik:

 

Onsdag kl. 12:00 åpner påmelding for 1. klasse (50 plasser)

 

Onsdag kl. 12:15 åpner påmelding for 1.-5. klasse (50 plasser)

 

Dette betyr at de fra første som ikke får plass på den første påmeldingen har en ny mulighet 15 min senere! Vi kommer tilbake med mer informasjon om festen og forholdsreglene(!!!) når det nærmer seg.

 

Arrangementet kommer til å koste en liten slant per pers:

 

Pris medlem: 50kr

Pris ikke-medlem: 100kr

 

Betalingen gjøres til 0539.26.44913 innen mandag 12. oktober!

 

Det er flere arrangementer i regi av linjeforeningen som krever enten betaling og/eller medlemskap for å kunne delta på. Medlemskapet varer ut livet og som medlem får du også arrangementene billigere, så hvis du ikke har kjøpt medlemskap enda er det bare å få ræva i gir;)

 

DET GJØRES VED Å BETALE 200 KR TIL KONTONR.: 0539.26.44840<3

 

Hint hint: Det er oktoberfest hvert eneste år, så kostymet dere evt kjøper i denne anledningen vil dere garantert få bruk for flere ganger! Vi skal også prøve å organisere slik at de som ønsker det heller kan låne av andre hybrider som ikke kommer med på arrangementet. Men som sagt, mer om dette senere. Skru på alarm, skriv ned datoen og sitt klar når påmeldingen åpner!

 

Lykke til<3