Tilbakemelding til Vevkom

Du er ikke logget inn så meldingen vil bli sent anonymt. Om du vil at vi skal kunne kontakte deg, vennligst logg inn.

Digital bedpres med Eika

Av: Kristine Hjemgård

Bedriftspresentasjonen vil foregå over Microsoft Teams.

Velkommen til bedriftspresentasjon med Eika!

  • Er du interessert i å være en IT-utvikler innen finanssektoren, og jobbe på spennende og varierende prosjekter rett fra skolebenken? 
  • Er du interessert i å skaffe deg sommerjobb allerede nå?

På presentasjonen vil sjeføkonom Jan Ludvig Andreassen holde nok et foredrag om økonomi, denne gangen mer i dybden om synkende renter. Eikas sommerstudenter fra Hybrida vil presentere årets sommerprosjekt, og tidligere og nåværende studenter fra NTNU vil fortelle om sine inntrykk, oppgaver, og arbeidserfaringer.

Eika Gruppen utgjør finanskonsernet i Eika Alliansen, som er eid av blant annet 66 lokalbanker rundt om i Norge. Ettersom Eika er en ung organisasjon har vi store ambisjoner om å bli aller best på IT i finanssektoren. Som ansatt hos Eika får du jobbe med hele spekteret av løsninger innenfor bransjen og får raskt påvirke systemene Eika utvikler. Med etablerte fagdager og rom for kompetansebygging så er det ikke tvil om at du blir du investert i!

IT-avdelingen til Eika karakteriseres av meget faglig dyktige kolleger, smidige og kreative tankesett, samtidig som vi evner å opprettholde kontroll og gode strukturer.  De som jobber hos oss blir raskt involvert i sentrale prosjekter og tilegner seg nøkkelroller. Du få muligheten til å jobbe med spennende utfordringer innenfor webutvikling, apputvikling for iOS og Android, infrastruktur og arkitektur, både i front- og backend. 

Møt opp på presentasjon og finn ut hvorfor Eika har valgt å satse på NTNU-studenter! Tidligere sommerjobb-studenter og nyansatte gleder seg til å fortelle dere hvorfor!

Det blir quiz med solide premier til pallplassene:

1. premie: Oculus Quest 2 VR
2. premie: Airpods Pro som 2.premie.
3. premie: Google Home

Eika vil ta imot søknader til sommerjobb og fast ansettelse.