Tilbakemelding til Vevkom

Du er ikke logget inn så meldingen vil bli sent anonymt. Om du vil at vi skal kunne kontakte deg, vennligst logg inn.

Oktoberfest!!

Oktoberfest torsdag 29. oktober

Av: Phillip Blindern Myhre

Gladnyhet!

Førstkommende torsdag, 29. oktober, blir det endelig Hybridas oktoberfest. I samråd med kommunen har vi kommet fram til at dette kan gjennomføres på en god og trygg måte. Det vil bli leker, konkurranser, premier og mye, mye moro, Los Gehts!!

Påmelding:

Ettersom dette er på en ny dato og tid har vi kommer fram til at det mest logiske vil være å ha en ny påmelding og håper dette går greit for alle. Denne påmeldingen vil foregå på SØNDAG 25 KL 13. Personer som har betalt for forrige og kommer med nå vil slippe å betale på nytt, og har man betalt of for eksempel ikke kan på torsdag vil det komme et skjema for å få pengene tilbake. I likhet med det forrige arrangementet er billettpris 50 kr for medlem, 100 kr for ikke medlem.

Siden festen vil foregå på en torsdag har vi flyttet start til kl 18, og vi holder på til 24, da nachspiel fort kan være på menyen. Vi gjør også dette fordi vi har veldig troen på at en kveldsfest vil bli veldig gøy for alle.

Regler:

Som på alle offentlige arrangement må koronatiltak overholdes og dette inkluderer at man skal sitte på plassen sin. Vi vil allikevel legge inn flere tidspunkter der plassbytter vil være mulig, slik at man kan sette seg med andre utover kvelden i ordnede former.

Mer info vil komme til de påmeldte. Vi håper dere gleder dere like mye som oss<3