Tilbakemelding til Vevkom

Du er ikke logget inn så meldingen vil bli sent anonymt. Om du vil at vi skal kunne kontakte deg, vennligst logg inn.

[Avlyst]Hybrida Rocker Kvitfjell

Vinterens vakreste eventyr

Av: Phillip Blindern Myhre

Kjære alle Hybrider!

Tiden for påmelding til Kvitfjell 2021 er endelig her! I fjor gikk plassene på ca 10 sekunder, så her gjelder det å sitte klar.

 

Info:

Kvitfjell 2021 vil foregå fra 17-21. januar (søndag-torsdag). Alle som ønsker kommer til å bli fraktet med buss fra Gløshaugen søndag morgen og hjem torsdag formiddag. Dere blir fraktet fra GLØS TIL DØR!! Hyttene er nybygde, ligger samlet og det er ledige hytter som eldre trinn kan booke på samme hyttetun<3 Det er ski in/ski out og vi tilbyr pakketilbud med hensyn på din egen skientusiasme! Prisen vil variere fra 1600 kr - 2200 kr avhengig av hvor mange dager du ønsker heiskort. Kvitfjell er så gira på å få oss på besøk at de skal åpne afterski-stedene sine bare for oss! Vi har i tillegg planlagt mye gøy som Winter Games og Leilighet til Deilighet<33 

Billetten inkluderer:

-Buss til og fra Kvitfjell - Gløs til dør<3 

-Soveplass 4 netter på NYBYGDE HYTTER (hytter vil bli fordelt etter ønske etter at påmelding er over og vi vet hvem som har fått plass)

-Utvask (Alle hytter inkluderer utvask i år).

-Skipass ut fra hvilken billett dere ønsker dere

-Utgifter til Winter games og L2L

PS: Vi har avtale om full refusjon hvis turen må avlyses, så ikke bekymre dere for det! Påmelding er bindende som alltid.

 

Xoxo Arrkom<3