Tilbakemelding til Vevkom

Du er ikke logget inn så meldingen vil bli sent anonymt. Om du vil at vi skal kunne kontakte deg, vennligst logg inn.

Digital Bedpress med Accenture

Av: Fredrik Haustein

Accenture invitere til digital bedpress! Bli med og hør mer om hvordan arbeidshverdagen er og hvilke spennende teknologier vi jobber med. Kanskje er du også interessert i summer internship og da er dette en gylden mulighet til å høre om de spennende sommerprosjektene vi tilbyr. Eller er du kanskje mest interessert i å høre om de ulike aktivitetsgruppene vi har, og hva vi gjør av både sosial og faglig karakter. Kom og bli med så skal du få se!
Vi ønsker også å gi dere et gavekort slik at dere kan bestille dere en god middag for kvelden. Etter presentasjonen åpner vi opp for små og store spørsmål og vi håper dere har lyst til å bli igjen en liten stund og slå av en prat. 
 
 
Om Accenture:
 
Accenture er et ledende globalt konsulentselskap som leverer tjenester innen strategi, rådgivning, digitalisering, teknologi og outsourcing. Med over 1000 ansatte i Norge skal vi sammen med kundene våre få samfunnet til å fungere bedre, slik at menneskene som lever der får det bedre. Vi i Accenture er ikke ansatte, vi er kolleger. Mennesker med vidt forskjellig bakgrunn, historie og talenter, som deler samme ønske om å gjøre en forskjell og bidra til et levende, globalt nettverk. For det er slik vi skaper løsninger kunder og verden trenger – 500 000 hoder tenker bedre enn ett.
 
Vi har programmer og internships for bacherlorstudenter, masterstudenter og nyutdannede. Se dine muligheter på http://accenture.no/student
 
Følg vår Instagramkonto @accenturenorge for et innblikk i hvordan det er å jobbe hos oss.
 
For et dypere innblikk i teknologiene vi jobber med hør på vår podcast, Dekryptert.
 
Alle som melder seg på får gavekort på foodora til 300kr.