Tilbakemelding til Vevkom

Du er ikke logget inn så meldingen vil bli sent anonymt. Om du vil at vi skal kunne kontakte deg, vennligst logg inn.

Digital Bedpres med Multiconsult

Av: Erlend Nygaard Kristiansen

Multiconsult er et av Norges ledende miljøer innen prosjektering og rådgivning, og jobben vi gjør er muliggjort av våre omkring 3 000 svært kompetente og dyktige medarbeidere. Med oss på laget ønsker vi oss bransjens dyktigste medarbeidere, som ser muligheter og evner å begeistre våre kunder. 

Vi er tre relativt nye medarbeidere som inviterer til bedriftspresentasjon og hyggelige samtaler med studenter som er nysgjerrige på arbeidsplassen vår! Vi vil fortelle om hva vi jobber med, hvordan vi opplever hverdagen som ansatte i selskapet, og svare på spørsmål dere sitter inne med. Vi kjører også en Kahoot, og kan friste med svært attraktive premier til topp 3!

Følg gjerne @must_multiconsult på Instagram for et innblikk i vår hverdag.

 

Zoom-link: https://NTNU.zoom.us/j/93464298841?pwd=UkkzSk1QaUNqODlDaGJQQ0YrOHgxUT09

 

 

Ettersom Multiconsult ønsker å skape litt god stemning blant oss studenter har de ønsket å utvide slik at alle 83 som i utgangspunktet meldte seg på skal få delta, og få gavekort. Vi lager derfor en ekstra venteliste-påmelding, i tilfelle noen av de 83 første ikke kan stille. Det deles kun ut 83 gavekort, men det er mulig for alle som vil å delta på presentasjonen.