Tilbakemelding til Vevkom

Du er ikke logget inn så meldingen vil bli sent anonymt. Om du vil at vi skal kunne kontakte deg, vennligst logg inn.

Workshop med Geodata

Av: Maria Berglund Rasmussen

Workshop med Geodata 13. april fra 17.00 – 20.00

Geodata inviterer til workshop for Geomatikk og Informatikk studenter. Her vil du få et innblikk i hvordan det er å jobbe som utvikler i et konsulenthus med geografiske informasjonssystemer som sitt spesialfelt. Workshopen går ut på å lage en enkel applikasjon gjennom vår ArcGIS Plattform hvor du får prøve deg som GIS-spesialister og utvikler. Det vil bli mulig å velge interesseområder underveis slik at du kan lære mer av det du synes er mest spennende.

 

I forkant av workshopen vil alle påmeldte få mulighet til å delta på en idemyldringssesjon. Her vil vi premiere de som kommer med ideen vi velger å gå videre med på selve kursdagen. Kursholdere vil bli Aleksandra, GIS-konsulent, og Simen, Utvikler, begge tidligere NTNU studenter. Flere av vår traineer vil også delta og hjelpe studentene underveis. 

 

Du vil lære mer om:

·         ArcGIS plattform 

·         Visualisering av datakilder i kartet 

·         Hvordan du kan bygge en enkel webapplikasjon 

·         Kombinasjon av kart og utvikling i webløsninger 

·         Tilpasninger for bedre brukeropplevelse

 

I tillegg til alt du lærer blir det selvfølgelig Foodora eller Wolt gavekort på alle deltagere og muligheten til å vinne premier ved å delta på Kahoot! Både i forkant og etterkant av workshopen. 

 

Mer informasjon og endelig agenda vil bli sendt ut til de påmeldte når dagen nærmer seg.

 

 

Om Geodata:

Geodata er markedsledende i Norge innen geografiske data og teknologi som brukes i både offentlig og privat sektor.

 

Geodata fokuserer på å forenkle arbeidsprosesser og visualisere komplekse datasett på en lettfattelig måte for å kunne  ta bedre beslutninger. De lager løsninger og analyser og tilbyr drift og programvare - alt man trenger for å lykkes når geografi er en viktig faktor.

Geodata har ca 150 ansatte og er basert i Oslo og Stavanger. De har jobbet med GIS, geografiske data og teknologi siden oppstarten i 1988. 

Bedriften er også sertifisert av Norges Beste Arbeidsplasser og i 2020 ble de kåret til nummer 2 på listen over Norges beste arbeidsplasser i kategorien mellomstore bedrifter.