Tilbakemelding til Vevkom

Du er ikke logget inn så meldingen vil bli sent anonymt. Om du vil at vi skal kunne kontakte deg, vennligst logg inn.

Ettermiddagsprat og bingo med Genus

Av: Stian Kreher Dalgard

Den 25. mars inviterer vi studentene fra I&IKT til være med på en uformell bedriftspresentasjon med Genus. Vår vert, Linn, skal intervjue Genusere i ulike roller i bedriften, slik at man får et innblikk i hvordan det er å jobbe i Genus.

Vi skal også prate litt om low-code, så for de som er interessert i hvordan man kan utvikle gode, bærekraftige IT-løsninger, uten å kode, og i tillegg mye raskere enn ved tradisjonell programmering – meld dere på! Det vil bli mulig å stille spørsmål til oss underveis i intervjuene.

Etter intervjuene blir det bingo med kule premier, blant annet Air Pods Pro og morgenlevering, og med mulighet for å prate litt mer med oss. Alle som deltar på eventet vil i tillegg få et gavekort på Foodora på 300 kr så dere kan bestille mat til presentasjonen.

 

Om Genus:

Genus er et norsk softwareselskap lokalisert på Lysaker utfor Oslo som leverer en ledende low-code plattform for utvikling av virksomhetssystemer.

Gjennom visuell modellering lar plattformen deg utvikle avanserte forretningssystemer uten behov for tradisjonell programmering. Dette gir økt utviklerproduktivitet, lavere kostnader og mer fleksible og bærekraftige løsninger. Resultatet fremstår for brukerne akkurat som andre forretnings-applikasjoner av høy kvalitet, men med en utviklings- og endringstakt ingen av våre konkurrenter er i nærheten av.

Vi er i dag ca. 65 ansatte, og stadig i vekst. Vi tilbyr karrieremuligheter både for programmerere som ønsker å være med på å videreutvikle Genus Apps, og for IT-interesserte problemløsere med forretningsforståelse som kan modellere skreddersydde løsninger til våre kunder uten å programmere.