Tilbakemelding til Vevkom

Du er ikke logget inn så meldingen vil bli sent anonymt. Om du vil at vi skal kunne kontakte deg, vennligst logg inn.

Workshop med Bekk

Av: Kristine Hjemgård

Bekk inviterer til en kveld med kreativ koding
Bekk inviterer til en hyggelig og lavterskel kveld, hvor generativ kunst og gode samtaler står i fokus. Koding kan brukes til mer enn vi tror, og nå ønsker vi å finne fram den kunstneriske siden vår for lage noen flotte kunstverk. Vi stiller med noen maler og alt teknisk, dere stiller med egen pc og kreativiteten! Det vil bli mulighet for å printe ut disse og kanskje dekorere studenthybelen med noe inspirerende og selvlaget.

Opplegg:

Vi deler oss inn i grupper på fire studenter og én fra Bekk og møtes på forskjellige restauranter i byen. Alle møter opp på den respektive restauranten kl. 17.00. Dere må ha med egen PC! Gruppene får se en felles intro til workshopen digitalt. Deretter jobber hver gruppe med workshopen sammen, samtidig som vi koser oss med god mat og drikke. 

Nyttig info:

1. Ifm. felles introduksjon så ser vi for oss at det er lettest å få med seg ting som blir vist og sagt hvis alle ser den på egen pc. Dvs at hodetelefoner er en fordel å ha med.

 

2. For å få mest utbytte av workshopen anbefaler vi at alle har installert node.js på maskinen sin (https://nodejs.org/en/). Dette er for å kunne kjøre appen i nettleser og at den automatisk blir oppdatert hver gang man lagrer filene.

 

Dere kan gjerne komme med forslag til grupper på mail til meg, krishjem@stud.ntnu.no. Det blir nøyaktig 4 på hver gruppe.