Tilbakemelding til Vevkom

Du er ikke logget inn så meldingen vil bli sent anonymt. Om du vil at vi skal kunne kontakte deg, vennligst logg inn.

Stiftelsen 2021 vol. 2

Hybrida blir myndig!!

Av: Oda Marie Colquhoun

Vi i Arrkom har jobbet på spreng de siste dagene, og med de nye tiltakene som ble presentert i går så har vi den store gleden av å kunne også invitere 3. og 4. klasse til sin egen Stiftelsen 2021! <3<3 Vi har stelt i stand et helt sykt bra opplegg, så det er bare å glede seg!  I tråd med tradisjonen har gallaen et tema som vil bli annonsert på Hybrida Games samme dag.  Gallaen vil bli holdt på Scandic Nidelven den 28.4, (altså samtidig som 1. 2. og 5. klasse) og prisen er 485 kr for medlem og 530 kr for ikke-medlem. Her vil det bli servert en deilig tre-retters middag, og vi kommer til å ha opplegg gjennom hele kvelden, så dette vil dere ikke gå glipp av.

 

Påmeldingen åpner på mandag 19. april kl 12.00, så her gjelder det å sitte klar. Mer informasjon om betaling og innmelding om allergener vil bli lagt ut etter påmelding. Om arrangementet ikke kan gjennomføres som planlagt vil billettene bli refundert.

 

Mer informasjon om arrangementet vil komme fortløpende, så da gjelder det bare å glede seg stort til Hybridas 18års-dag!!