Tilbakemelding til Vevkom

Du er ikke logget inn så meldingen vil bli sent anonymt. Om du vil at vi skal kunne kontakte deg, vennligst logg inn.

Foredrag med Thomas Lone

Norges yngste til å fullføre The Seven Summits besøker Hybrida

Av: Phillip Blindern Myhre

Leter du etter mål og mening i en krevende hverdag? Ønsker du å utfordre ditt mindset og tilegne deg noen mentale verktøy du kan bruke for å nå dine mål? Da er dette foredraget for deg!

 

Beskrivelse:

Thomas Lone skrev norsk klatrehistorie da han nådde toppen av Mount Everest i 2019, og han ble Norges yngste til å fullføre «The Seven Summits» året etter. Parallelt med dette har han blitt sivilingeniør ved NTNU (Marin Teknikk) på normert tid med utveksling til MIT i USA. I tillegg til å være Sprøytefører (faddersjef) og sitte et år i styret til Mannhullet. 

I dette foredraget deler Thomas av sine mentale verktøy for å motivere seg i krevende situasjoner, utøve selvledelse og ikke minst hans tanker om effektiv studieteknikk. Målet er å motivere og inspirere deg til å jobbe effektivt og strukturert for å nå dine egne mål. 

Thomas vil fortelle spektakulære historier fra eventyr verden over, og formidle verdien av å gå utenfor komfortsonen. 

Foredraget er helt gratis og varer i ca 45 minutter, og så setter vi av tid til spørsmål etterpå. Etter foredraget vil det også avholdes en Kahoot med premie til vinneren! Vi trenger alle et avbrekk fra eksamenslesingen, ta med lunsjen din så stiller vi med kaffe<3

Vel møtt!