Tilbakemelding til Vevkom

Du er ikke logget inn så meldingen vil bli sent anonymt. Om du vil at vi skal kunne kontakte deg, vennligst logg inn.

Bedriftspresentasjon med PwC Norge

PwC Norge inviterer til kurs etterfulgt av bespisning og ølsmaking på EC Dahls

Av: Even Lauvsnes

  • Er du interessert i å lære hvordan man kan bruke dataanalyse for å løse reelle forretningsproblemer? I kurset “Fra analyse til strategi” får dere lære hvordan vi i PwC Norge bruker analytics i praksis, hele veien fra innhenting og klargjøring av data til å identifisere målrettede tiltak for en velfungerende forretningsstrategi. Kurset vil gi deg en innføring i dataanalyse og strukturert caseløsning, fra problemstilling til operasjonalisering! Husk å ta med egen PC som dere kan bruke under kurset. Kurset vil finne sted på PwC sine kontorer på Brattørkaia(her vil dere få litt småmat og drikke) og etterpå vil vi forflytte oss til E.C. Dahls Bryggeri for hamburgere, ølsmaking og mingling. Bussen til PwC sine kontorer går fra Hovedbygningen, oppmøte 16:00.

NB!! Alle påmeldte må sende meg(Even, enten på facebook eller evenlau@stud.ntnu.no) om du ønsker veggisburger eller kjøtt i løpet av dagen(23.sept). Derfor er det også bindene påmelding.

Om PwC Norge:

PwC Norge er et ledende globalt kompetansehus som bidrar med kunnskap, innsikt og verdiskapning. Vi jobber i stadig økende grad med teknologi og analyse for å levere bedre tjenester til våre kunder i både offentlig og privat sektor. Sammen utvikler vi fremtidens løsninger på spennende og komplekse problemstillinger i skjæringspunktet mellom strategi, forretning og teknologi. Vi er opptatt av å ha lokal tilstedeværelse for våre kunder og har kontorer i alle de store byene i Norge.