Tilbakemelding til Vevkom

Du er ikke logget inn så meldingen vil bli sent anonymt. Om du vil at vi skal kunne kontakte deg, vennligst logg inn.

Bedriftspresentasjon med Geodata!

Av: Maria Berglund Rasmussen

Geodata inviterer til middag og bedriftspresentasjon på Frati for Geomatikk studenter!

 

Få et innblikk i hvordan en hverdag som utvikler eller GIS-konsulent ser ut hos oss. Få høre om opplevelsene til noen av fjorårets traineer, våre deltidsansatte og tidligere sommerstudenter. Kom i prat med de som ansetter neste års traineekull og sommerstudenter - kanskje er det det som skal til for at du blir enda mer sikker på oss og vi blir sikker på deg. 

 

I tillegg til alt dette skal vi selvfølgelig legge til rette for noe godt på tallerkenen og i glassene, kahoot med premier, speedintervjuer for de som har lyst og masse koronavennlig mingling. 

 

Vi tar selvfølgelig hensyn til smittevern, og det vil bli sørget for at alle holder minst 1-meter avstand. Presentasjonen og speedintervjuene vil foregå digitalt på storskjerm hos Frati. Oppfordrer alle som skal delta å teste seg en dag eller to i forveien.

 

Vi gleder oss til å se dere – sees den 7. september! 

 

Tid og lyst?
Les om studenttilbudene våre her;
Studenter og nyutdannede - Geodata

 

 

Geodata – om oss

Geodata er en teknologibedrift som er markedsledende i Norge på vårt fagfelt - geografiske informasjonssystemer (GIS). Skal du trives hos oss må du like å ta inn over deg ny teknologi. En hverdag byr på varierende arbeidsoppgaver, spennende kundeprosjekter og inspirerende kollegaer. Blant kundene våre finner du flere av landets kommuner og offentlige organisasjoner som Politiet, Bane Nor, Kystverket og Miljødirektoratet. Du finner også flere kommersielle aktører som Altibox, Lyse og Norgesgruppen.

 

Geodata har et arbeidsmiljø som er inkluderende og stabilt, og folk trives i Geodata. Det viser også medarbeider-og kulturundersøkelsen Great Place to Work, der vi er på andre plass blant Norges beste arbeidsplasser.

Vi er omtrent 170 personer som jobber i Geodata totalt, der 18 av dem utgjør vårt Stavanger-kontor. Høsten 2021 etablerer vi kontor i Trondheim også. De fleste av oss er konsulenter (GIS-konsulenter, systemutviklere og rådgivere), men vi har også en fin gjeng på kundeopplevelse, salg, marked, produkt, HR og administrasjon.