Tilbakemelding til Vevkom

Du er ikke logget inn så meldingen vil bli sent anonymt. Om du vil at vi skal kunne kontakte deg, vennligst logg inn.

Bedriftspresentasjon og tapas med Genus

Av: Stian Kreher Dalgard

Genus inviterer til fysisk bedriftspresentasjon på Kvilhaugen den 22. september. Her vil man få lære mer om Genus og hva vi driver med. Vi kommer også til å prate en del om low-code, så for de som er interessert i hvordan man kan utvikle gode, bærekraftige IT-løsninger, uten å kode, og i tillegg mye raskere enn ved tradisjonell programmering – meld dere på!

 

Det blir tapas og drikke etter presentasjonen. Vi gleder oss!

 

Om Genus:

Genus er et norsk softwareselskap lokalisert på Lysaker utfor Oslo som leverer en ledende low-code plattform for utvikling av virksomhetssystemer.

Gjennom visuell modellering lar plattformen deg utvikle avanserte forretningssystemer uten behov for tradisjonell programmering. Dette gir økt utviklerproduktivitet, lavere kostnader og mer fleksible og bærekraftige løsninger. Resultatet fremstår for brukerne akkurat som andre forretnings-applikasjoner av høy kvalitet, men med en utviklings- og endringstakt ingen av våre konkurrenter er i nærheten av.

Vi er i dag ca. 65 ansatte, og stadig i vekst. Vi tilbyr karrieremuligheter både for programmerere som ønsker å være med på å videreutvikle Genus Apps, og for IT-interesserte problemløsere med forretningsforståelse som kan modellere skreddersydde løsninger til våre kunder uten å programmere.

 

Oppmøte på Kvilhaugen Låven.