Tilbakemelding til Vevkom

Du er ikke logget inn så meldingen vil bli sent anonymt. Om du vil at vi skal kunne kontakte deg, vennligst logg inn.

Design Thinking workshop med Accenture

Av: Fredrik Haustein

Accenture inviterer til en spennende workshop og middag med revy-tema! Accenture har nemlig sin egen revy, og vi håper derfor å kunne lære dere noe nytt om hvordan vi idemyldrer, samtidig som dere lære noe nytt om hvordan vi jobber i Accenture.

Workshopen vil ta i bruk Design Thinking som er en velbrukt metode i prosjektarbeid hos oss. Her vil dere lære hvordan man kan strukturere opp idéer til sketsjer og bygge videre på disse, hele tiden med publikum i fokus! Det stilles ingen forventninger til fremføring eller skuespill, så alle kan være med uansett om du har erfaring med det eller ikke. Det dere lærer i workshopen kan dere også fint bruke i skoleoppgaver og gruppearbeid videre i studiene.

Vi gleder oss til å høre alle de kule idéene dere kommer opp med, og håper også å gi dere et innblikk i hvor gøy det er å jobbe hos oss!

 

Om Accenture:

Accenture er et ledende globalt konsulentselskap som leverer tjenester innen strategi, rådgivning, digitalisering, teknologi og outsourcing. Med over 1000 ansatte i Norge skal vi sammen med kundene våre få samfunnet til å fungere bedre, slik at menneskene som lever der får det bedre. Vi i Accenture er ikke ansatte, vi er kolleger. Mennesker med vidt forskjellig bakgrunn, historie og talenter, som deler samme ønske om å gjøre en forskjell og bidra til et levende, globalt nettverk. For det er slik vi skaper løsninger kunder og verden trenger – 500 000 hoder tenker bedre enn ett.

Vi har Discovery program for 3. års studenter, internship for 4. år studenter og graduate stillinger for nyutdannede. Se dine muligheter på https://accenture.no/student

 

Bedriftspresentasjonen vil finne sted på Lager 11 kl.1715. Det vil workshop først etterfulgt av bespisning og mingling.