Tilbakemelding til Vevkom

Du er ikke logget inn så meldingen vil bli sent anonymt. Om du vil at vi skal kunne kontakte deg, vennligst logg inn.

Bedriftspresentasjon med Bekk

Av: Oscar Timm Marcussen

Velkommen til bedriftspresentasjon med Bekk!

Vi ønsker å være et sted for likesinnede som vil endre det som er, til det beste det kan bli. I Bekk er vi flinke til å bygge hverandre opp, utfordre hverandre og, ikke minst, de vi jobber med. Vi motiveres av å drive utviklingen fremover, og vi inspireres av å spre kunnskap om hva som virker, og hvorfor.

På denne presentasjonen har vi ikke tenkt å snakke så mye om hvem vi er og hva vi står for, men mer om hvordan dette påvirker oss i praksis. Hva gjør vi på jobb, hvordan får vi muligheten til å utvikle oss og stake ut vår egen kurs, og hvordan bygger vi opp de rundt oss?

Dette løser vi på litt uvant vis: vi deler arrangementet i tre separate presentasjoner! Hver gruppe får møte en liten gruppe Bekkere, også drar vi ut og gjør noe sosialt sammen. Deretter tusler gruppen bort til en restaurant, hvor en av Bekkerne prater litt om sine roller og sin arbeidshverdag, også spiser vi en intim (men smittevernsvennlig) middag.

Deltakerne blir delt inn i 3 grupper, 1. og 2. klasse i én gruppe, og 3.-5. delt opp i 2 separate grupper. Gruppene skal på hvert sitt opplegg (bowling, minigolf og escaperoom) og møter direkte opp på det sosiale opplegget de starter med. Mer info blir gitt etterhvert.

Hvem er vi?

Bekk er et konsulentselskap med litt over 500 ansatte. En gjeng teknologer, designere og rådgivere som liker å løse problemer. Hvordan vi løser dem varierer, men fellesnevneren er alltid den samme: folk med ulik bakgrunn og kompetanse tenker sammen, utfyller hverandre, utfordrer hverandre og de vi jobber med.