Tilbakemelding til Vevkom

Du er ikke logget inn så meldingen vil bli sent anonymt. Om du vil at vi skal kunne kontakte deg, vennligst logg inn.

Workshop med Norkart

Norkart inviterer til workshop etterfulgt av bespisning på Selma Bar & Pizza

Av: Erlend Nygaard Kristiansen

Norkart arrangerer en workshop for 3.-5. trinn onsdag 06.10.

Vi møtes klokken 16:30 i Adolf Øien-bygget (Handelshøyskolen), rom U33. Der skal vi ha en workshop i ca 2 timer, med mulighet for å vinne premier, før vi drar videre til Selma Bar og Pizza på Solsiden.

Norkart er en programvare- og dataleverandør som utvikler løsninger som gir en enklere hverdag for innbyggere, næringsliv, stat og kommune. Med landets mest komplette datavarehus - har vi uendelige muligheter for å skape samfunnsnyttige verktøy! Vi har skarpt fokus på å forenkle, forbedre og fremfor alt automatisere, slik at mennesker frigjøres til å gjøre meningsfylt arbeid. I Norkart er du med på å automatisere Norge – ikke i teorien – men i virkeligheten.

Vi utvikler etter et smidig tankesett og dyrker DevOps-kultur og -metodikk. Vi vokser og har plass til flere unge og nyutdannede som vil være med å gjøre en forskjell samtidig som du utvikler spennende programvare og får jobbe med det siste innen teknologi.

Bli med på workshop med tre av våre utviklere og få et innblikk i hvordan vi i Norkart behandler geografisk informasjon for å lage smarte og robuste tjenester. Det blir premiering til beste løsning og for andre kriterier våre utviklere i juryen har lyst til å premiere. 

Norkart – sammen skaper vi smartere samfunn