Tilbakemelding til Vevkom

Du er ikke logget inn så meldingen vil bli sent anonymt. Om du vil at vi skal kunne kontakte deg, vennligst logg inn.

Bedriftspresentasjon med Norconsult

Av: Jennifer Vo

Norconsult inviterer til en spennende presentasjon og middag med påfølgende mulighet for å delta på speed-intervjuer.

Vi møtes kl.18 på Realfagsbygget, rom R93

Norconsult er et av de selskapene som rekrutterer flest nyutdannede og sommerstudenter på NTNU årlig, og vi vurderes blant de aller beste firmaene i Universums kåringer årlig. Vi har en relativt lav gjennomsnittsalder på våre ansatte som representerer en god miks mellom unge dyktige og mer erfarne medarbeidere.

Vi ønsker gjennom dette arrangementet å komme i kontakt med dyktige studenter og medlemmer i Hybrida som kan styrke oss innen Geomatikk og Konstruksjon med ekstra fordypning i IKT. Vi er i gang med rekruttering av nyutdannede for oppstart etter ferien neste sommer og sommerstudenter fra juni 2022, og vil gjerne høre hva DU kan tilby!

Vi gleder oss til å få anledning til å fortelle dere om Norconsult og alle mulighetene en har som ansatt hos oss!

Om Norconsult:

 

Norconsult er Norges største og en av Nordens ledende tverrfaglige rådgiverbedrifter innen samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur, med virksomhet som spenner over fire verdensdeler. Vi bidrar til et mer bærekraftig samfunn og samfunnsnytte gjennom nyskapende og målrettede rådgivningstjenester.

 

Våre tjenester er rettet mot samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur. Norconsult er engasjert i prosjekter innen bygg og eiendom, samferdsel, energi, industri, vann og avløp, olje og gass, miljø, plan, arkitektur, sikkerhet og IT. Av selskapets 5 100 medarbeidere arbeider om lag 3 500 i Norge. Norconsult har mer enn 130 kontorer i Norge og internasjonalt. Hovedkontoret ligger i Sandvika utenfor Oslo. Selskapet er eid av medarbeiderne.

 

Norconsult har et eget programvarehus med over 300 medarbeidere i sin midte som heter Norconsult Informasjonssystemer og her har vi et eget GIS-miljø som leverer spennende programvare til hele bransjen. Dette miljøet tiltrekker seg og rekrutterer blant de beste med Geomatikk-bakgrunn i bransjen og kan tilby spennende oppgaver og utviklingsmuligheter.

 

Norconsult sitt konstruksjonsmiljø teller over 500 medarbeidere i Norge, og i Sandvika alene er vi over 200 høyt kompetente konstruksjonsmedarbeidere som jobber med alle typer konstruksjoner og i alle markeder. Her rekrutterer vi årlig høyt kompetente studenter med ekstra fokus på digital kompetanse.

 

Der finner mer info om Norconsult her: www.norconsult.no