Tilbakemelding til Vevkom

Du er ikke logget inn så meldingen vil bli sent anonymt. Om du vil at vi skal kunne kontakte deg, vennligst logg inn.

Bedriftspresentasjon med Eika gruppen

Av: Maren Weidemann Mathisen

Velkommen til bedriftspresentasjon med Eika!

· Er du interessert i utvikling innenfor finanssektoren, og kunne tenke deg å jobbe på spennende prosjekter rett fra skolebenken?

· Er du interessert i å skaffe deg en relevant sommerjobb?

 

Eika inviterer til bedriftspresentasjon, middag og mingling torsdag 4.november! Årets sommerprosjekt vil bli presentert av tidligere sommerstudenter fra Hybrida, og tidligere studenter fra NTNU vil fortelle om sine inntrykk, oppgaver, og arbeidserfaringer som ansatt i Eika.

Eika Gruppen utgjør finanskonsernet i Eika Alliansen, som er eid av over 50 lokalbanker rundt om i Norge. Eika er en relativt ung organisasjon og vi har store ambisjoner om å bli aller best på FinTech. Som ansatt hos Eika får du jobbe med hele spekteret av løsninger innenfor bransjen og får raskt påvirke systemene Eika utvikler. Med etablerte fagdager og rom for kompetansebygging så er det ikke tvil om at du blir du investert i!

IT-avdelingen til Eika karakteriseres av meget faglig dyktige kolleger, smidige og kreative tankesett, samtidig som vi evner å opprettholde kontroll og gode strukturer. De som jobber hos oss blir raskt involvert i sentrale prosjekter og tilegner seg nøkkelroller. Du får muligheten til å jobbe med spennende utfordringer innenfor webutvikling, apputvikling for iOS og Android, og infrastruktur og arkitektur, både i frontend og backend.

Møt opp på presentasjon og finn ut hvorfor Eika har valgt å satse på NTNU-studenter! Vi gleder oss til å møte dere!

Det blir god mat og drikke, i tillegg til quiz med solide premier.

Eika vil ta imot søknader til sommerjobb og fast ansettelse.

 

Praktisk info: Oppmøte 16:00 på H3 414 Gorg. Videre skal vi på Cowsea for mat- og drikkeservering. Send meg en mail(marenwm@stud.ntnu.no) eller melding innen lørdag klokken 18:00 dersom du ønsker vegetar.