Tilbakemelding til Vevkom

Du er ikke logget inn så meldingen vil bli sent anonymt. Om du vil at vi skal kunne kontakte deg, vennligst logg inn.

Bedriftspresentasjon med Genus

Av: Emma Bergsmo

Genus inviterer til bedriftspresentsjon på Lille London Torsdag 10. mars i anledning revypremieren deres! Det vil bli servert god mat og drikke mens vi forteller om Genus og hva vi driver med. Etter mat og mingling tar vi turen videre for å se på revyen. Vi gledes oss!

 

Om Genus:

Genus er et norsk softwareselskap lokalisert på Lysaker utfor Oslo som leverer en ledende low-code plattform for utvikling av virksomhetssystemer.

 

Gjennom visuell modellering lar plattformen deg utvikle avanserte forretningssystemer uten behov for tradisjonell programmering. Dette gir økt utviklerproduktivitet, lavere kostnader og mer fleksible og bærekraftige løsninger. Resultatet fremstår for brukerne akkurat som andre forretnings-applikasjoner av høy kvalitet, men med en utviklings- og endringstakt ingen av våre konkurrenter er i nærheten av.

 

Vi er i dag ca. 70 ansatte, og stadig i vekst. Vi tilbyr karrieremuligheter både for programmerere som ønsker å være med på å videreutvikle Genus Apps, og for IT-interesserte problemløsere med forretningsforståelse som kan modellere skreddersydde løsninger til våre kunder uten å programmere.

 

Alle påmeldte får gratis billett til premieren!