Tilbakemelding til Vevkom

Du er ikke logget inn så meldingen vil bli sent anonymt. Om du vil at vi skal kunne kontakte deg, vennligst logg inn.

Bedriftspresentasjon med Holte Consulting

Av: Teodor Barane Lindell

Hovedsamarbeidspartner Holte Consulting inviterer til bedpress!

Når og hvor: Møt opp på R5 på realfagsbygget kl 16:45!

Hva som skjer: Først en presentasjon av Holte, så buss til Héctor på solsiden for bespisning og drikkeservering!

Hvem får melde seg på: 3.-5. klasse i første omgang. Påmelding åpnes for alle på mandag dersom det ikke er fult!

 

 

Hvordan vinne et 2000kr gavekort til midtbyen?

Holte vil at dere skal sende inn spørsmål som de kan svare på under bedpressen. Av de gode spørsmålene vil det bli trukket en vinner. Alt du trenger å gjøre er å sende dem et godt spørsmål om bedriften → https://forms.office.com/r/fkMh1yUZcN

 

Du må faktisk være på bedpressen får å vinne! Spørsmålene er ikke anonyme, og går direkte til Holte. Du kan gjerne sende inn flere spørsmål, men det øker ikke nødvendigvis sjansen din for å vinne. Skjemaet er åpent til søndag kl 22:00. Lykke til !!!

 

Et eksempel på spørsmål: Hvorfor bør jeg jobbe hos Holte over andre konsulentfirmaer? 

 

 

Hvem er Holte Consulting?

Holte Consulting er et management consulting selskap med hovedfokus på teknologi- og prosjektledelse. Hos Holte får du kombinere din teknologiske bakgrunn med ledelsesfaget for å oppnå god styring av prosjekter og produktutvikling. Holte bistår blant annet som teamledere, prosjektledere og gir lederstøtte i store prosjekter og satsinger hos norske offentlige og private kunder innen IT, telekom, samferdsel, detaljhandel og infrastruktur. Noen av Holtes kunder er Statsbygg, NorgesGruppen, Finansdepartementet, Telia, Global Connect, NHO og mange av de sentrale kommunene i hovedstadsregionen.

 

IT- og Telekom-avdelingen er en viktig aktør innen digitalisering og modernisering. Holte jobber med høyteknologiprosjekter innen spennende områder som informasjonssikkerhet, dataanalyse og automatisering. Gjennom konsulentoppdragene vil du ha mulighet til å utvikle deg som leder uten å distansere deg fra teknologien, og være med på å skape nye produkter og tjenester for fremtidens bedrifter og samfunn.