Tilbakemelding til Vevkom

Du er ikke logget inn så meldingen vil bli sent anonymt. Om du vil at vi skal kunne kontakte deg, vennligst logg inn.

Lunsjpresentasjon med Norconsult

Av: Jennifer Vo

Invitasjon til Bedriftspresentasjon med Norconsult fredag 1 april kl. 12.00:

 

Bespisning: Tapastallerken fra Hangaren

Norconsult inviterer til en spennende presentasjon og lunsj hvor vi vil fortelle litt mer om Norconsult generelt, men først og fremst om hvordan det er å jobbe i Norconsult og hva slags oppgaver man får anledning til å jobbe med.

Norconsult er et av de selskapene som rekrutterer flest nyutdannede og sommerstudenter på NTNU årlig, og vi vurderes blant de aller beste firmaene i Universums kåringer årlig. Vi har en relativt lav gjennomsnittsalder på våre ansatte som representerer en god miks mellom unge dyktige og mer erfarne medarbeidere.

Vi ønsker gjennom dette arrangementet å komme i kontakt med interesserte studenter og medlemmer i Hybrida primært i 1. og 2. klasse som vurderer å velge studieretning innen enten Geomatikk eller Konstruksjon og som lurer på hvilke muligheter disse studieretningene tilbyr mht. jobb og arbeidsoppgaver.

Vi gleder oss til å få anledning til å fortelle dere om Norconsult og alle mulighetene en har som ansatt hos oss!

 

 

Om Norconsult:

Norconsult er Norges største og en av Nordens ledende tverrfaglige rådgiverbedrifter innen samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur, med virksomhet som spenner over fire verdensdeler. Vi bidrar til et mer bærekraftig samfunn og samfunnsnytte gjennom nyskapende og målrettede rådgivningstjenester.

Våre tjenester er rettet mot samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur. Norconsult er engasjert i prosjekter innen bygg og eiendom, samferdsel, energi, industri, vann og avløp, olje og gass, miljø, plan, arkitektur, sikkerhet og IT. Av selskapets 5 100 medarbeidere arbeider om lag 3 500 i Norge. Norconsult har mer enn 130 kontorer i Norge og internasjonalt. Hovedkontoret ligger i Sandvika utenfor Oslo, men vi har også et veldig stort kontor i Trondheim. Selskapet er eid av medarbeiderne.

Norconsult har et eget programvarehus med over 300 medarbeidere i sin midte som heter Norconsult Informasjonssystemer og her har vi et eget GIS-miljø som leverer spennende programvare til hele bransjen. Dette miljøet tiltrekker seg og rekrutterer blant de beste med Geomatikk-bakgrunn i bransjen og kan tilby spennende oppgaver og utviklingsmuligheter.

 

Norconsult sitt konstruksjonsmiljø teller over 500 medarbeidere i Norge, og i Sandvika alene er vi over 200 høyt kompetente konstruksjonsmedarbeidere som jobber med alle typer konstruksjoner og i alle markeder. Her rekrutterer vi årlig høyt kompetente studenter med ekstra fokus på digital kompetanse.

Ved allergier eller matpreferanser, ta kontakt med Jennifer