Tilbakemelding til Vevkom

Du er ikke logget inn så meldingen vil bli sent anonymt. Om du vil at vi skal kunne kontakte deg, vennligst logg inn.

Workshop med Visma Consulting

Av: Emma Bergsmo

 

Vil du bli den neste store NFT-kunsteren, eller fylle opp veggene med kunst uten at det skal koste deg skjorta?

Bli med på workshop med Visma hvor vi skal utforske generativ kunst, og la kreativiteten flyte! For å lage den neste Mona Lisa så skal vi ta i bruk JavaScript og rammeverket p5.js.

Vi stiller med et veldig enkelt grunnlag for å forhåpentligvis gjøre veien fra et blankt lerret til vakre algoritmer klare til å henge på veggen hakket kortere, og du stiller med kreativiteten! Ingen forkunnskaper eller krav til kunnskap om JavaScript, p5.js, og hvis du stiller litt short i kreativitet, så har vi et lite utvalg av algoritmer du kan trikse med, eller så kan du sjekke ut verkene til en Norges mest kjente fjes innen generativ kunst på https://generated.space/.

Vi skal dessverre ikke lage NFTer av alle verkene deres, men vi skal gjøre så det er enkelt å få bildene printet ut, og vi printer ett bilde til alle som har lyst til å pryde veggen i kollektivet med selvlagd kunst!

 

 

Visma Consulting

Visma Consulting er konsulentenheten i Visma, nordens ledende softwareselskap. Vi er et teknologifokusert konsulentselskap i vekst, med i overkant av 200 ansatte som jobber for å bringe Norge inn i en effektiv digital fremtid. Hver eneste dag utvikler vi løsninger som er kritiske for samfunnet. Vi jobber for å ligge i front når det gjelder ny teknologi og har sett hvordan våre løsninger kan forandre folks liv. Vi har også stor tro på ansettelse av nyutdannede, og har skreddersydd traineeprogram og Summer Internship.

 

Oppmøte: Lager 11, kl. 17:00

 

TA MED PC!