Tilbakemelding til Vevkom

Du er ikke logget inn så meldingen vil bli sent anonymt. Om du vil at vi skal kunne kontakte deg, vennligst logg inn.

React-kurs med Skatteetaten

Av: Jens Hovem Leonhardsen

Introduksjon til Frontend-utvikling med React

I denne workshopen får du en introduksjon til React, og lærer hvordan du kan komme i gang med å sette opp og utforme din egen webapplikasjon. Kurset passer for deg som har lite eller ingen kjennskap til React fra tidligere, men litt programmeringserfaring er en fordel.

 

Ta med egen pc/mac. Før kurset ber vi om at du laster ned og installerer Visual Studio Code: https://code.visualstudio.com/download

 

Om Skatteetaten:

Skatteetaten har et av landets største og ledende IT-miljøer med over 900 ansatte og over 50 utviklingsteam. Vi har gjennom en årrekke vært en pioner innen digitalisering av offentlig sektor, og vi har systemløsningene som holder orden på hva du skal bidra med inn til felleskapet. Løsningene er samfunnskritiske, regelverket er komplekst, og systemene skal være stabile, sikre og brukervennlige. Arbeidet vi gjør er med på å finansiere velferdssamfunnet, og er en viktig del av vårt samfunnsoppdrag.

 

Vi organiserer vi oss i tverrfaglige, autonome team, som eier løsningene fra A til Å. Da får vi godt eierskap, solid ansvarsfølelse, vi knytter sterke relasjoner innad og hjelper hverandre med raushet og stolthet! Vil du være med på laget?

 

Oppmøte direkte i Skatteetatens lokaler (andre siden av Elgeseter gate i forhold til NTNU Handelshøyskolen).