Tilbakemelding til Vevkom

Du er ikke logget inn så meldingen vil bli sent anonymt. Om du vil at vi skal kunne kontakte deg, vennligst logg inn.

Bedkom inviterer til Oslotur

Bedriftsbesøk i Oslo!

Av: Erlend Nygaard Kristiansen

Bedkom har endelig gleden av å invitere til Hybridas første Oslotur!

Onsdag 14. september skal 30 hybrider som gikk 1.-3. trinn denne våren få være med på høstens aller feteste bedpres. Vi flyr ned til Oslo onsdag morgen, og i løpet av to dager skal vi møte PwC Norge, Bouvet, Holte Consulting og Sopra Steria, før vi flyr tilbake fredag ettermiddag. Under oppholdet bor vi på Scandic Byporten midt i Oslo, og alt dette vil koste en egenandel på nøyaktig 0 kroner! Dette er noe vi i bedkom har lagt mye tid og innsats i for å kunne gjennomføre, og vi har ordnet et opplegg som alle kan like.

 

Kort oppsummert blir det to dager hvor vi besøker fire spennende bedrifter, spiser lunsj og middag med flere av bedriftene, hotellfrokost, samt aktiviteter på kveldene. Dette vil dere ikke gå glipp av!

 

Tentativt opplegg: 

- Vi flyr ned tidlig onsdag, og får litt tid i byen før vi møter PwC Norge, hvor det blir presentasjoner og case-løsing før middag og noe sosialt.

- Torsdag starter med lunsj-besøk hos Bouvet, før vi drar videre og besøker Holte i deres kontorer. Deretter besøker vi Sopra Steria, hvor vi får være med på en miniatyr-versjon av deres kunnskapsfestival Rubiks Pluss, før en hyggelig middag.

- Fredag er det ikke satt opp annet opplegg enn å fly tilbake til Trondheim utpå dagen, så man får litt tid om man ønsker til å være mer i Oslo sentrum.

 

Vi gjør oppmerksomme på at det sendes ut deltakerkontrakt til de som melder seg på, og at påmelding derfor vil være bindende.

 

Påmeldingen åpner torsdag 23.06. kl 12, så sitt klare!

 

På grunn av tekniske problemer er påmeldingen stengt. De som var påmeldt er fortsatt påmeldt, og vil få mer informasjon fortløpende.