Tilbakemelding til Vevkom

Du er ikke logget inn så meldingen vil bli sent anonymt. Om du vil at vi skal kunne kontakte deg, vennligst logg inn.

Bedriftspresentasjon med Norconsult og Norconsult Informasjonssystemer

Vi inviterer til en uformell kveld i våre lokaler på Lerkendal. Vi byr på digg pizza fra Super Hero Pizza og god drikke, et par korte og interessante presentasjoner, bordtennis, spill og mingling – og det viktigste av alt: En unik mulighet til å vise deg frem til noen av våre ansatte. I løpet av kvelden vil det også være mulig å melde seg på speedintervju og bli bedre kjent. Vi oppfordrer deg til å utnytte denne muligheten!

Oppmøte: Kl. 17.00

Sted: Klæbuveien 127 B (vis a vis Brakka til RBK)

Slutt: Ut på kvelden en gang…..

 

 

Norconsult er et av de selskapene som rekrutterer flest nyutdannede og sommerstudenter på NTNU årlig, og vi vurderes blant de aller beste firmaene i Universums kåringer årlig. Vi er alltid på jakt etter HEADS FOR TOMORROW, og vil gjerne høre hva DU kan tilby innen Geomatikk og Konstruksjon!

Om selskapene: 

Norconsult er Norges største og en av Nordens ledende tverrfaglige rådgiverbedrifter innen samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur. Gjennom bred fagkunnskap, nyskaping og innovasjon utvikler stadig mer bærekraftige, effektive og samfunnsnyttige løsninger.Norconsult sitt konstruksjonsmiljø teller over 500 medarbeidere i Norge, og i Sandvika alene er vi over 200 høyt kompetente konstruksjonsmedarbeidere som jobber med alle typer konstruksjoner i alle markeder. Her rekrutterer vi årlig høyt kompetente studenter med ekstra fokus på digital kompetanse.Norconsult Informasjonssystemer AS er Norconsult sitt IT-selskap med over 200 dyktige, engasjerte og sosiale medarbeidere. Vi har bl.a. både et miljø som utvikler vår egen løsning for konstruksjonsteknikk-oppgaver og et eget GIS-miljø som leverer spennende programvare til hele bransjen. Disse miljøene tiltrekker seg og rekrutterer blant de beste i bransjen og kan tilby spennende oppgaver og utviklingsmuligheter.

Norconsult Informasjonssystemer er datterselskap av Norconsult og i et tett samarbeid søker vi stadig etter mer bærekraftige og samfunnsnyttige løsninger. EVERY DAY WE IMPROVE EVERYDAY LIFE. Les mer om osswww.norconsult.no og www.nois.no