Tilbakemelding til Vevkom

Du er ikke logget inn så meldingen vil bli sent anonymt. Om du vil at vi skal kunne kontakte deg, vennligst logg inn.

Bedpress - KnowIT

Velkommen til bedriftspresentasjon med KnowIT!

Av: Marte Haugestøyl Vinje

Dato: 7. november 2017

Oppmøte: 17:00

Sted: Professor Brochs gate 2 (Miljøbygget, Teknobyen), auditorium "Kirsebæret"

Mat: Sushibuffet på Sabrura Lounge (Midtbyen)

Hvordan skaper vi verdi? Det er spørsmålet våre teknikere, grafikere, psykologer, journalister, økonomer og andre fagfolk alltid har med seg når de jobber sammen med våre kunder.
Vi er spesialister. Våre ansatte er fagfolk på sin hals, nysgjerrige av natur, og har satt et mål om at vi skal være best på faglig utvikling. Det innebærer at alle ansatte ser det som sitt ansvar å følge med på hva som skjer i markedet, innen akademia, innen fagområdet og deler sin kjennskap om all verdens temaer med resten.
 
Knowit består av flere enn 400 (i Norge, 1900 i Norden) spesialister som jobber i skjæringspunktet mellom strategi, kreativitet og teknologi for å gi våre kunder markedets beste løsninger. Vi tilbyr et bredt spekter av konsulenttjenester, både i form av prosjekter hvor vi inngår som en del av kundenes virksomhet og prosjekter hvor vi fra våre egne lokaler skaper nye løsninger. Kjernen i vår virksomhet er vår evne til å forstå viktigheten av, samt beherske kombinasjonen av Strategi, Kreativitet og Teknologi. På den måten skaper vi de nye løsningene for våre kunder.
 
Presentasjonen vil gi generell informasjon om Knowit og våre kundeprosjekter, videre faglige aktiviteter på tvers av kundeprosjektene, samt ferske erfaringer fra hvordan det er å jobbe hos oss ved noen av våre nyansatte. Det vil også komme noen studenter som har hatt sommerjobb hos oss i år for å fortelle litt om hvordan det var å jobbe hos oss.
 
Presentasjonen holdes på Professor Brochs gt. 2(Miljøbygget), i auditoriumet "Kirsebæret". Dette er like over gata for rema1000 Lerkendal, møt opp 1700. 
Etter presentasjonen vil det bli bespisning på Sabrura Lounge <3