Tilbakemelding til Vevkom

Du er ikke logget inn så meldingen vil bli sent anonymt. Om du vil at vi skal kunne kontakte deg, vennligst logg inn.

BEKK - Pils&Programmering

Velkommen til Pils&Programmering med BEKK(i regi av Abakus)!

Av: Jonas Jam

Sitter du fast på et hobbyprosjekt, eller har du en app du sitter og programmerer på? Kanskje du vil lære deg noe nytt? Hva med Elm, chatbots, React eller React-Native? Har du lyst til å lage din første nettside? Eller er det noe programmeringsrelatert på skolen vi kan se på sammen?

 

Vi gjentar suksessen fra i vår og kommer til å være på Digs mandag 13.november for å sitte og programmere med dere. Dere sier hva dere ønsker å jobbe med, vi stiller med folk som er rå på akkurat dette. Dette skal være en kveld hvor alle, også vi, sitter og jobber på våre egne hobbyprosjekter med en pils i hånda. Ta med deg PCen din, problemene dine og møt oss for en lowkey og hyggelig programmeringskveld. BEKK ønsker at du sier i fra om hva du vil jobbe med slik at de kan ta med riktige kolleger til å hjelpe. Mer info om det sendes på mail til deltagerne.

Dette er lavterskel og det er en ypperlig anledning til å lære andre språk du trenger til f.eks. programvareutvikling eller objektorientert. Du kan også få hjelp med eksamensrelaterte tema som ITGK, AlgDat, Matlab og lignende. 

Oppmøte 17.00 foran Hovedbygget.