Tilbakemelding til Vevkom

Du er ikke logget inn så meldingen vil bli sent anonymt. Om du vil at vi skal kunne kontakte deg, vennligst logg inn.

Bedriftspresentasjon med Acando

Velkommen til bedriftspresentasjon med Acando!

Av: Hanna Bakken Kyrkjebø

Interessert i Acando sitt utviklingsprogram?

Send mail til Odd Morten Sveås

odd.morten.sveas@acando.no

 

Acando er et konsulentselskap som jobber med digitale transformasjoner i offentlig og private virksomheter. Vi forbedrer og effektiviserer virksomheter, prosesser og tjenester ved hjelp av IKT. Vi er et brukerfokusert og teknologidrevet konsulentselskap. Teknologi driver forandring, men det er brukerens evne og ønske til å ta teknologien i bruk som skaper verdi. Med teknisk spisskompetanse og inngående innsikt i brukeratferd, skaper vi idéer, løsninger og mobiliserer organisasjoner til forandring.

Våre medarbeidere er vår viktigste ressurs og medarbeidertilfredshet er et suksesskriterium for å oppnå kundetilfredshet. Vi fokuserer derfor på å være en arbeidsplass som tar vare på og utvikler våre medarbeidere slik at de selv ønsker å yte tjenester med høy kvalitet til våre kunder.

Acando Gruppen har ca. 1900 ansatte i fem land; Norge, Sverige, Tyskland, Finland og Latvia. Acando hadde en omsetning på 2,2 milliarder svenske kroner i 2016 og er notert på Nasdaq Stockholm.

Acando brenner for å utvikle og akselerere talent!

Vår visjon er å utvikle markedets beste IT- og Management-konsulenter! Vi søker derfor deg som er nyutdannet til vårt 3-årige talentprogram. Er du et Tech Talent eller et Biz Talent med drivkraft og lidenskap? Tech Talent er for deg som elsker å løse krevende utfordringer ved hjelp av programmering, mens Biz Talent er for deg som brenner for innovasjon, brukeropplevelse og digital transformasjon.

Ved begge retninger vil du få noen av Norges absolutt beste talenter som kolleger. Hos oss utvikles du både faglig og personlig sammen med en gjeng dyktige mennesker. Vi tror på samhold og fellesskap i et åpent miljø, hvor ingen utfordring er for stor og ingen idé er for liten. Vi leverer vellykkede prosjekter i felleskap. Slik akselererer vi utvikling og talent best i Acando. Se www.acando.no/talent for flere detaljer.

Det vil bli bespisning etter presentasjonen.

Praktisk info 

Bedpressen vil være på Acando sine lokaler på solsiden.

Oppmøte: Buss fra hovedbygget kl 16.35

Presentsjonen vil være fra 17:00-18:00, og derretter blir det bespisning på Søstrene Karlsen.