Tilbakemelding til Vevkom

Du er ikke logget inn så meldingen vil bli sent anonymt. Om du vil at vi skal kunne kontakte deg, vennligst logg inn.

Vi søker nerder med sosiale antenner til sommer 2020!

Søknadsfrist: 12. oktober 2020 23:59

ITverket er et konsulentselskap lokalisert i Oslo med 88 engasjerte ansatte fordelt på avdelingene våre for systemutvikling (Java og .NET), front-end og prosjektledelse. Hos oss har vi en god miks av erfarne konsulenter og nyutdannede, fremadstormende talenter. Vi lever etter våre verdier som sier at vi skal være «pålitelige, lekne og fleksible» både overfor våre kunder og internt blant våre kolleger. Vi setter mennesket i fokus og ønsker at våre konsulenter skal utvikle seg både faglig og personlig. Dette vil også kundene våre dra stor nytte av. En fornøyd ansatt er en produktiv ansatt. 

 

Er du klar for en utfordring? 

«I sommerjobben hos ITverket fikk jeg prøvd meg på spennende utfordringer i et sosialt og inkluderende arbeidsmiljø hvor det er lav terskel for å spørre om hjelp. Møtet med livet som konsulent for ITverket har gitt mersmak, og motivasjonen for å lære har aldri vært større.» - Tiril Sundby – Sommerstudent 2018 og 2019.

Vi søker engasjerte studenter, som har stor interesse for å bli flinkere innen utvikling, samtidig som du ønsker å bli kjent med andre studenter og utviklere. Høres det ut som noe for deg? Søk sommerjobb hos ITverket da vel!

 

Hvordan er det å være sommerstudent hos ITverket?

Et sommerprosjekt hos ITverket er en mulighet til å jobbe tett med våre erfarne konsulenter, teste ut hverdagen som konsulent og jobbe med utvikling av programvare for noen av våre kunder. Hovedformålet med prosjektene er at studentene skal lære mye nytt og finne ut både hvordan de trives i rollen som konsulent hos kunder og bli bedre kjent med oss i ITverket. 

 

«Jeg har lært mer om utvikling i de 6 ukene på sommerjobb hos ITverket, enn jeg har gjort 3 år på skolen. Morsomt å få erfaring hos en bedrift som er like opptatt av vår faglige utvikling og sosiale trivsel, som kvaliteten på produktet vi skulle levere» -  Elise Nordal – Sommerstudent 2019.

 

Et typisk prosjekt hos oss har fire studenter og en teamleder/mentor fra ITverket som jobber sammen med studentene hele sommeren. Studentene arbeider som regel i seks uker med oppstart i midten av juni, to uker ferie halvveis, før sommerprosjektet avsluttes etter tre nye uker med jobbing. Alle våre sommerprosjekter er reelle prosjekter hvor vi og kunden har samme forventninge til kvalitet på leveransene som man vil oppleve i arbeidslivet etter endte studier. 

 

Mer om hvordan årets studenter hadde det, og hva vi drev med kan du sjekke ut på storyen til vår instagram-konto itverket_as. Du kan også lese mer om årets og tidligere sommerprosjekter på vår blogg.

 

Intervjuer blir gjennomført digitalt!

I henhold til smittevernreglene gjennomføres intervjuene digitalt i første omgang. Siden itDAGENE i år ble utsatt får vi dessverre ikke kommet på stand før etter nyttår.

 

Søknadsfristen er 12. oktober. 

 

For spørsmål kan du ta kontakt med rekrutteringsansvarlig Lillian Kjølberg på tlf: 911 59 308 (lk@itverket.no), HR Manager Tiril Johansen på tlf: 905 99 798 (taj@itverket.no) eller utvikler Marius Thingwall på tlf: 970 19 359 (mt@itverket.no). 

Link: Vi søker nerder med sosiale antenner til sommer 2020!