Tilbakemelding til Vevkom

Du er ikke logget inn så meldingen vil bli sent anonymt. Om du vil at vi skal kunne kontakte deg, vennligst logg inn.

Technical Advisor Trainee

Søknadsfrist: 29. juni 2018 23:59

Har du nylig fullført en bachelor- eller mastergrad innen IT? Er du over gjennomsnittet interessert i webteknologi? Da bør du lese videre. Vi søker deg som vil være med på å utvikle fremtidens handelsløsninger!

«Traineeprogrammet har fungert kjempebra som et springbrett ut i arbeidslivet. Fra dag én har arbeidet variert med utfordrende arbeidsoppgaver. Man føler seg som en viktig del av teamet, og er med på utallige relevante prosjekter for både WebOn og kundene. Samtidig gjør utenlandsoppholdene programmet utrolig spennende. Det å kunne jobbe fra kontorer i flere land og møte nye kulturer er veldig engasjerende.»

Dette kan Martin fortelle om sin første tid som Trainee i WebOn. I tråd med vår ambisjon om vekst søker vi flere trainees til vårt kontor i Tønsberg.

Vi tilbyr

WebOn ønsker nå å ansette en Trainee i et 12 måneders program, med mulighet for fast ansettelse etter trainee-periodens utløp. Som WebOn Trainee vil du jobbe med spennende prosjekter til store nasjonale og internasjonale kunder - og du vil få mulighet til utplassering i ett eller flere av våre utenlandske kontorer over en periode.

Videre får du:

 • Dedikerte ledere og kollegaer som brenner for teknologi
 • Et internasjonalt arbeidsmiljø med høyt tempo
 • En utviklingsarena med hyppig oppfølging
 • Mulighet til å påvirke allerede fra første arbeidsdag
 • Et godt samhold med fokus på det sosiale
 • Utplassering i en eller flere av våre utenlandske avdelinger (Gdansk, Bangkok og Stockholm).

Vi søker deg som

 • Nylig har fullført en bachelor- eller mastergrad innenfor ett eller flere relevante fagområder innen: Systemutvikling, webapplikasjoner, systemintegrasjoner, forretningssystemer og databaser.
 • Har gode norsk- og engelskkunnskaper
 • Liker tekniske utfordringer, og er dyktig til å identifisere problemer, vurdere forskjellige tekniske løsninger samt dokumentere dine analyser og løsningsbeskrivelser
 • Det er en fordel, men ikke et krav om du kjenner til følgende verktøy/teknologier:
 • Java / Javascript
 • Databaser (MongoDB)
 • REST, JSON
 • Git, Jenkins, Docker
 • Amazon Web Services

Personlig egenskaper vi ser etter

WebOn ser etter deg som har en umettelig interesse for teknologi og som er nysgjerrig på nye konsepter. Du er interessert i å lære og tar eierskap til oppgavene dine. Samtidig tror vi at den rette kandidaten setter pris på en god utfordring og ikke er redd for å utfordre status quo. 

Om WebOn

WebOn er et IT-selskap som fokuserer på Product Information Management (PIM) og digital handel. Selskapet har, per starten av 2018, 107 ansatte fordelt på fire land og er stadig i vekst. Telenor, Würth og Bohus er noen av merkevarene vi jobber med til daglig.

Vi lager komplekse nettbutikk-løsninger med kundeunike forretningsprosesser og krevende integrasjoner til både kundens egne- og eksterne systemer. Noen nøkkelord er: interaksjonsdesign, produktinformasjon, lagerstyring/logistikk, personalisering, søk og analyse (SEO).

Se følgende side for mer informasjon om selve WebOn Trainee Programmet, inkludert hva våre nåværende kollegaer som startet som trainee i WebOn forteller om programmet.

Praktisk informasjon

Vi ønsker å tilsette våre nye trainee med oppstart i August 2018, men er fleksible for den riktige kandidaten. Ønsker du å søke fyller du inn personalia og kontaktinformasjon i tillegg til å laste opp søknadsbrev og CV.

Har du spørsmål til stillingen eller om arbeidshverdagen i WebOn? Send en epost merket med "Technical Advisor Trainee" til oss på e-post adresse "recruitment[at]webon.net".

Vi har satt søknadsfrist til senest 29.06.2018, men vi vil starte intervjuer etterhvert som søknader kommer inn.

Link: Technical Advisor Trainee