Tilbakemelding til Vevkom

Du er ikke logget inn så meldingen vil bli sent anonymt. Om du vil at vi skal kunne kontakte deg, vennligst logg inn.

Bedriftspresentasjon med CGI

Velkommen til bedriftspresentasjon, workshop og middag med CGI!

Denne kvelden vil vi holde en rask bedriftspresentasjon med hovedfokus på talentprogrammet vårt for nyutdannede, etterfulgt av en workshop som setter gruppeeffektivitet- og dynamikk i fokus. Vi skal jobbe i team og få noen enkle tips til hvordan vi sammen som en gruppe kan arbeide mer smidig. Denne workshopen også derfor høyst relevant som et underholdende casekurs! Premie deles ut til beste lag.

Senere drar vi videre til CowSea for god mat og drikke, samt mingling.

 

Om CGI og Talentprogrammet

CGI er et av verdens største IT-konsulentselskaper med tilstedeværelse i 40 land. Som leverandør av ende-til-ende-løsninger har vi inngående kjennskap til kundenes virksomhet og systemer. Vi utvikler, implementerer og forvalter deres løsninger. I CGI Norge er vi mer enn 600 ansatte fordelt på ni lokasjoner.

 

Som nyutdannet i vårt toårige talentprogram er du fast ansatt som konsulent fra dag én. I løpet av programmet videreutdanner og trener vi våre konsulenter kontinuerlig i nye teknologier, prosjektarbeid, samt generell forretningsvirksomhet. For deg som starter hos oss venter en variert arbeidsdag, en bratt læringskurve og spennende utfordringer.

 

Vi tilbyr en rekke interne og eksterne kurs og sertifiseringer. Du vil også jobbe i kundeprosjekt for avdelingen du er ansatt i. Sammensetningen av prosjekterfaring og opplæring er unikt for CGI sitt talentprogram, og gjør at du kan benytte dine nyervervede kunnskaper i praksis etter hvert kurs. Dette er en trygg tilnærming til arbeidslivet for en nyutdannet.

 

Oppmøte: Byggteknisk: Galleri 4

Tidspunkt: 11.10.2022, fra kl. 17.00

Velkommen!