Tilbakemelding til Vevkom

Du er ikke logget inn så meldingen vil bli sent anonymt. Om du vil at vi skal kunne kontakte deg, vennligst logg inn.

Bedriftspresentasjon med Computas

Computas inviterer til workshop på kontorene deres på Digs, torsdag 27. oktober. Etter workshoppen turer vi bort til Work Work

Oppmøte kl17 - Ha med laptop!

 

Her blir det workshop, premie, shuffleboard, mat og drikke + masse gøy!

 

Litt om workshoppen:

Computas vil begynne med å introdusere Code Golf, før dere vil bli presentert for en rekke små oppgaver. Oppgavene er i utgangspunktet ikke kjempevanskelige å løse, men dere vil tillegg konkurrere om å lage en løsning som oppfyller ett eller annet snodig krav. Dere kan jobbe sammen to og to, eller alene. Det vil bli delt ut poeng både for en gyldig løsning og for den beste løsningen på hver oppgave. Computas vil til slutt kåre vinnere, og har en liten premie! Kom og bli med på en kveld fylt av koding og lek!

Dere trenger kun å ha med en laptop her, behøver ikke å installere noe på forhånd

 

 

Litt om Computas:

Computas er nordisk leverandør av IT-løsninger og rådgivningstjenester, med kontorer i Oslo, Trondheim, København og Bucharest. Hos Computas liker vi å gjøre komplekse ting enkle, og hos oss får du jobbe som en del av et team med noen av de hyggeligste smartingene som er å oppdrive. Sammen løser vi teknologiske utfordringer som er viktige for at samfunnet skal fungere, og har det gøy mens vi gjør det.