Tilbakemelding til Vevkom

Du er ikke logget inn så meldingen vil bli sent anonymt. Om du vil at vi skal kunne kontakte deg, vennligst logg inn.

Workshop med knowit

Velkommen til kurs med Knowit den 09. mars! 

I kurset «Learn Svelte making Snake» lager du spillklassikeren Snake og lærer samtidig web-rammeverkene Svelte og SvelteKit. Disse verktøyene gjør det lett for alle å lage lage raske, pene webapplikasjoner og datavisualiseringer.

I kurset starter man med et tomt brett. Gjennom små oppgaver har man til slutt laget et fullt fungerende, fancy spill med animasjoner og high-score-liste. Du kan se oppgavene og det ferdige resultatet her: https://svelte-snake-workshop.vercel.app

Alle oppgaver kommer med et løsningsforslag, opplæring og tydelige beskrivelser. Oppgavene er tilgjengelige på både norsk og engelsk. Kursholderne fra Knowit vil svare på spørsmål underveis. Kurset passer for deltakere på alle nivåer og studieår.

Selv om det heter Svelte, skal ingen sulte: Underveis i kurset serveres pizza! Etter kurset vil vi ta buss sammen fra skolen til Mikrobryggeriet, der det blir mingling og hygge med knowit.

Kurset holdes av Eirik Vågeskar. Han er han en av forfatterne bak «Kode», et læreverk fra Cappelen Damm som bruker Svelte til å lære bort programmering til elever på videregående skoletrinn. Til daglig jobber han i Knowit Objectnet Oslo.

Hvis du vil være klar før workshoppen starter:
Installer Node.js: https://nodejs.org/en/
Last ned workshopen som beskrevet på forsiden av https://bit.ly/snake-workshop

 

Selv om påmeldingen er stengt er det bare å sende melding til Thea Paulsen om du vil ha plass!