Tilbakemelding til Vevkom

Du er ikke logget inn så meldingen vil bli sent anonymt. Om du vil at vi skal kunne kontakte deg, vennligst logg inn.

Labyrinten med Bekk

Arrangement av BEKK i samarbeid med Abakus

Vi gjentar suksessen fra i fjor og inviterer igjen til en tverrfaglig reise gjennom Labyrinten! Her skal dere delta i lag på 3-4 personer og konkurrere i et vidt spekter av oppgaver. Er dere det kreative laget som vinner på samarbeidet? Eller digger dere kanskje hjernetrim? I Labyrinten finnes oppgaver for et hvert lag, skreddersydd for å passe alle årstrinn!

Programmet starter på kontoret vårt på Torget, hvor det vil bli servert mat og drikke, før vi etter konkurransen beveger vi oss videre til Øx Tap Room for mingling og hygg utover kvelden.

Litt info om Bekk:

Bekk er et norsk konsulentselskap som driver med utvikling, design og forretningsrådgivning. "Vi er opptatt av Folk - ta vare på de ansatte, og Fag - vi skal være de dyktigste fagfolka i bransjen." De lager skreddersydde løsninger, og ønsker å være på prosjekter som har en påvirkning på det norske folk, gjennom både private og offentlige kunder.

Fint å vite:

Dere møter opp selv på kontoret til Bekk i Kongens gate 16, inngang mellom Hevd og San Sebastian. Dørene åpner kl. 16:15.