Tilbakemelding til Vevkom

Du er ikke logget inn så meldingen vil bli sent anonymt. Om du vil at vi skal kunne kontakte deg, vennligst logg inn.

Vi søker sommerstudent

Søknadsfrist: 8. september 2019 23:59

Er du en av få eller en i mengden? Vi søker sommerstudenter.

Vil du ha litt tettere oppfølging, mer ansvar og mer læring enn mange andre sommerstudenter? Det er nemlig tre fordeler med å være sommerstudent hos oss i Holte Consulting. Hos oss er du en av få, ikke en av mange.

Ut over det er mye likt. Du vil nemlig finne interessante prosjekter å bryne deg på, flinke fagfolk du vil lære mye av og hyggelige mennesker du vil trives med hos de fleste virksomhetene du vurderer, oss inkludert.

Ok, men hva er nedsiden, tenker du kanskje? Vel, med kun fire sommerstudenter er det neppe ideelt om du liker å gjemme deg bak andre, såpass ærlige skal vi være. Her er det overveiende sannsynlig at du får oppgaver selv om du ikke rekker opp hånden.

Vi søker altså fire sommerstudenter for sommeren 2020. Det er et ideelt antall å håndtere for oss 55 faste ansatte. Vi er ikke flere, da det tross alt er en viss sammenheng mellom kvalitet og kvantitet, eller hva?

Det du vil få være med på

Vi kan jobbe med en rekke ulike roller i et prosjekt. Vi kombinerer vår teknologiske bakgrunn med prosjektfaget for å oppnå god styring av prosjekter. Vi bistår blant annet som prosjektledere og gir prosjektlederstøtte i store prosjekter hos norske offentlige og private kunder innen IT, telekom, samferdsel, detaljhandel og infrastruktur. Noen av våre kunder er Statsbygg, NorgesGruppen, Finansdepartementet, Get, Telenor, Sporveien og Oslo kommune.

I tillegg til å lede og gjennomføre prosjekter, hjelper vi våre kunder med å skape gode beslutningsgrunnlag gjennom rådgivning og støtte før prosjektene implementeres. Vi kvalitetssikrer blant annet store offentlige prosjekter med en verdi på over 750 MNOK som må godkjennes av Stortinget. Vi utarbeider tiltak for å heve kvaliteten, redusere risiko og øke sjansen for et vellykket prosjekt.

Hvem er så du?

Den ideelle kandidaten til vårt sommerstudentprogram er en tredje- eller fjerdeklassing som:

  • er under teknologiutdanning mot masternivå innen IT/IKT. Aktuelle linjer kan eksempelvis være datateknikk, kommunikasjonsteknologi, ingeniørvitenskap & IKT eller industriell økonomi/data.
  • ønsker relevant og variert erfaring i et operativt miljø
  • er engasjert, har stor arbeidsglede og liker å jobbe i team
  • er nysgjerrig, selvdreven og løsningsorientert
  • har gode kommunikasjonsegenskaper muntlig og skriftlig på norsk

Hva kan du forvente som sommerstudent hos oss?

  • Du vil lære deg hvordan det er å jobbe i prosjektform. Hverdagen blir å hjelpe ulike organisasjoner med endringer for å sikre lønnsomhet og bærekraft for fremtiden
  • Innsikt i spennende og utfordrende prosjekter med stor betydning for samfunnet
  • Ta del i et miljø som er både ungt og erfarent, som er åpent, sosialt og inkluderende
  • Ta del i både internprosjekter og være ute hos en av våre kunder
  • Mulighet for fast ansettelse etter endt studie.

Kunne du tenke deg å være sommerstudent hos oss?

 

Send inn din søknad med CV og karakterutskrifter til oss via linken innen 8.9.2018

Merk søknaden «Sommerstudent».

Vi ser frem til å høre fra deg!

Link: Vi søker sommerstudent