Tilbakemelding til Vevkom

Du er ikke logget inn så meldingen vil bli sent anonymt. Om du vil at vi skal kunne kontakte deg, vennligst logg inn.

Summer Internship 2020 Accenture

Søknadsfrist: 19. september 2019 23:59

Job Description

Summer Internship 2020 – Bli med å skape det nye Norge!


Vil du teste ut livet som konsulent hos oss? Seks uker av sommeren 2020 har du mulighet til å komme tett på bedriftskulturen vår og rett og slett, få en uforglemmelig sommer! I team med andre studenter og med god hjelp fra veiledere og prosjektledere, vil det være virkelighet fra første stund. Tidligere sommerstudenter har samarbeidet med Telenor og Bærum kommune, og sett på hvordan data fra sensorer i bygg kan brukes for å lage mer personalrettede, kostnadseffektive og miljøvennlige bygg. Studentene har også ved hjelp av teknologi bidratt til å hjelpe flyktninger med å bedre integrere seg i samfunnet. Felles for prosjektene våre er fokuset på hvilken verdi de gir for samfunnet, gjerne koblet opp mot FNs bærekraftsmål.

Vi tilbyr Summer Internship for:

 

  • Masterstudenter som har påbegynt fjerde studieår (1. år på masterstudiet), eller påbegynt tredje studieår før ettårig masterprogram.
  • Deg som snakker norsk eller et annet skandinavisk språk

Qualifications 

 

Vi ser etter:

 

 

  • Deg som vil jobbe i skjæringspunktet mellom teknologi, innovasjon og samfunnsnytte
  • Deg med gode akademiske resultater

 

Hvordan søker du?
Send oss en søknad med CV, søknadsbrev, alle vitnemål fra både videregående og høyere utdanning.

Søknadsfrist innen 19.september

Accenture er et ledende globalt konsulentselskap som leverer tjenester innen strategi, rådgivning, digitalisering, teknologi og outsourcing. Med over 1000 ansatte i Norge skal vi sammen med kundene våre få samfunnet til fungere bedre, slik at mennesker som lever der får det bedre. Vi kommer fra varierte bakgrunner, men jobber sammen. Med allsidigheten dette fører til, skal vi løse de største utfordringene selskaper, organisasjoner og etater står overfor. Dette gjør vi med entusiasme, kunnskap, innsikt og de aller siste og beste teknologiske løsningene. Vi har et bredt spekter av innovative verktøy, en læringskurve som aldri stanser og et globalt nettverk som gir oss verden av erfaringer å høste av. Vi holder oss alltid i forkant; vi skaper endringer over alt.

Accenture verdsetter mangfold og oppfordrer folk med ulik bakgrunn, kjønn, alder, etnisitet, kultur, nasjonalitet, religion og livssyn, funksjonshemming, seksuell orientering og kjønnsidentitet om å søke. Vi jobber kontinuerlig for å skape et inkluderende arbeidsmiljø som aktivt omfavner og utnytter mangfoldet i organisasjonen. Vi vil gjerne invitere deg til å bli en del av dette mangfoldet!

Link: Summer Internship 2020 Accenture