Tilbakemelding til Vevkom

Du er ikke logget inn så meldingen vil bli sent anonymt. Om du vil at vi skal kunne kontakte deg, vennligst logg inn.

Blank ønsker flere teknologer

Søknadsfrist: 15. september 2019 23:59

Blank ønsker flere teknologer

Blank er et ungt, ambisiøst og litt annerledes design- og teknologimiljø. Vi er et fellesskap av rundt 40 svært dyktige designere og teknologer i et konsulentselskap hvor full åpenhet og transparens er en selvfølge. Også de vanskelige tingene som lønn er fullstendig åpent i Blank. Til daglig holder vi til i Youngs gate 7 rett ovenfor Kulturhuset på Youngstorget.

 

→ Vi ønsker oss flere nyutdannede teknologer til å jobbe med oss i Oslo.

 

Dette jobber vi med

Blank løses problemer for kunder. Vi hjelper en kombinasjon av startups og store virksomheter med å definere og nå sine mål. Vi designer, fasiliterer, analyserer og utvikler digitale tjenester, og vi liker å jobbe med små løsninger som nailer en problemstilling, men også løsninger som er både store og komplekse. Se noen eksempler på ting vi jobber med på bloggen
cleardot.gif
 

 

I tillegg utvikler vi egne produkter og tjenester når vi kommer på noe bra – mest fordi vi synes det er gøy. En av disse tjenestene er nå et eget firma med 12 ansatte 🎉

 

 

Dette kan du forvente fra oss i Blank

Du vil jobbe som utvikler sammen med andre i relativt små team, og du vil bruke mye tid på lære deg nye ting eller bli enda bedre på ting du allerede kan.

 

  • Et godt arbeidsmiljø med latterlig stor takhøyde.
  • God lønn.
  • Tilhørighet i et særdeles sterkt fagmiljø.
  • Mulighet til å påvirke din egen arbeidsdag.
  • Spennende prosjekter.

 

Betingelser og slikt

Hos oss får du gode betingelser, det er en selvfølge. Vi tilbyr en høy fastlønn, samt felles bonusordning hvor alle får det samme – en nyutdannet får det samme som vår daglige leder. Du vil også få tilbud om å bli medeier i Blank om du vil det.

 

Faglig utvikling

Vi har satt av en hel dag i måneden slik at du har tid til å lære deg nye ting. I tillegg til dette kan du selvfølgelig dra på konferanser og kurs når du mener det er en god ide. Dette bestemmer du helt selv.

 

Interessert i å høre mer?

Les mer om oss på blank.no, sjekk ut bloggen vår eller ta kontakt med Magne på mkd@blank.no om du vil vite mer. Eller så kan du bare sende oss en mail til jobb@blank.no om du vil søke med en gang.

 

Søknadsfrist 15. september