Tilbakemelding til Vevkom

Du er ikke logget inn så meldingen vil bli sent anonymt. Om du vil at vi skal kunne kontakte deg, vennligst logg inn.

Stilling hos Business Analytics

Søknadsfrist: 13. oktober 2019 23:59

Har du lyst til å lede endring for våre kunder ved å hjelpe dem til å ta bedre beslutninger? Vår jobb er å se muligheter ved bruk av ny teknologi, effektivisere og skape verdi, slik at våre kunder kan konsentrere seg om å gjøre det de er gode på.

Og du får mulighet til nettopp dette, som vår nye kollega i Business Analytics. Dette er et ferskt spesialistmiljø i vår rådgivningsvirksomhet med cirka 150 andre engasjerte kolleger innen rådgivning.

Det er viktig for oss at vi skaper trygghet hos våre kunder. Derfor er det helt essensielt for oss at du er lærevillig og evner å tilpasse deg ulike typer kunder; i tillegg til å trives med kvantitative analyser og er nysgjerrig på ny teknologi. Du får tidlig ansvar for å ivareta kunderelasjoner, gjennomføre prosjekter av ulik størrelse og mulighet til å bidra til videreutviklingen av Business Analytics.

Du får jobbe med blant annet:

 • utvikling og etablering av løsninger innen business analytics
 • avanserte analyser ved bruk av AI og maskinlæring
 • rapporter og dashboards
 • databaseoppsett
 • løsningsarkitektur
 • strukturering av data
 • datamodellering
 • ETL

Har du lyst til å sikre deg jobben? Her er noen tips:

 • Ha utdannelse og/eller erfaring innen kybernetikk, datateknologi, matematikk/statistikk eller lignende
 • Vis at du er villig til å ta initiativ og ansvar
 • Søk innen 13. oktober!

De 6 første ukene som nyutdannet i Business Analytics vil du delta på Microsoft University. Dette er kåret til Norges mest populære traineeprogram blant IT-studenter. Her får du direkte relevant undervisning fra dyktige instruktører, i tillegg til muligheten til å ta ettertraktede Microsoft-sertifiseringer. Programmet gir en meget god forberedelse til en arbeidshverdag innen Analytics.  

Hos oss får du et flott sted å jobbe, og samarbeide med kolleger som støtter og bryr seg om din karrieremessige utvikling. Du blir en del av et inkluderende arbeidsmiljø som har fokus på å legge til rette for at vi skal lykkes sammen.

Ta kontakt med Henning Torgersen (henning.torgersen@bdo.no, +47 928 93 901) eller Tommy Elsgård (tommy.elsgard@bdo.no, +47 930 82 939), hvis du har noen spørsmål til stillingen.

Slik søker du:

Merk søknaden med stilling til Business Analytics og send søknad via denne linken (Ledig stillinger for nyutdannede - NTNU Gløshaugen): https://www.bdo.no/nb-no/karriere-nb
Det vil også være mulig å delta på speedintervjuer den 11. oktober. Da får du anledning til å snakke med Henning Torgersen direkte og lære mer om Business Analytics i BDO. Påmelding i eget arrangement.

 

Vi gleder oss til å høre fra deg!