Tilbakemelding til Vevkom

Du er ikke logget inn så meldingen vil bli sent anonymt. Om du vil at vi skal kunne kontakte deg, vennligst logg inn.

Programvareingeniører hos SINTEF

Søknadsfrist: 15. juni 2020 23:59

Ønsker du som utvikler å utvikle deg selv?

Ingen andre arbeidsplasser er som SINTEF. Få har tilsvarende faglig bredde og tyngde. Vi leverer løsninger fra verdensrom til havrom, og består av ansatte med et mangfold av tankekraft og handlekraft. Bak alle våre løsninger finner du ulike mennesker med ulike talenter, alle med solid kompetanse. Vår viktigste ressurs – selve sjelen i SINTEF – er utvilsomt menneskene som jobber her. Nå ønsker vi at også du blir en av oss. SINTEFs visjon er "Teknologi for et bedre samfunn". Det har vi levert i 70 år, det er derfor viktig at du også motiveres av dette.

Optimeringsgruppen ser etter deg som vil utvikle både deg selv og dine leveranser. Vi er en av åtte faggrupper i Avdeling for matematikk og kybernetikk i SINTEF Digital. Gruppen leverer programvare og tjenester med stor samfunnsnytte til virksomheter innen helse, luftfart, jernbane, byggeplasser, veitransport, kollektivtransport, finans, idrett og energi. I dag er vi 18 kompetente medarbeidere med et dokumentert godt arbeidsmiljø.

Du vil være en viktig ressurs for oss innen programvareutvikling. Programvare inngår ofte i våre prosjektleveranser, ofte i form av en komponent som integreres i kundens systemer – en skreddersydd løser for kundens optimeringsproblem. Gruppen følger en verktøyfilosofi der vi utvider egne programvarebibliotek med nye metoder som stadig utvikles gjennom vår solide prosjektportefølje. Vi benytter også kommersielle optimeringsløsere der det er hensiktsmessig. Det meste av vår programvare skriver vi i C#, og vi bruker stort sett Visual Studio i utviklingen.

En del av vår strategi er å utvide virksomheten ved å kunne levere programvare ut over optimeringsløsere og tilby Software-as-a-Service. Derfor søker vi nå etter flere gode programvareingeniører som vil styrke vår faggruppe ytterligere.

Kvalifikasjoner:

Vi ønsker deg med solid utdannelse og erfaring i programvareutvikling. Du har en grunnleggende forståelse av matematikk, operasjonsanalyse, databehandling eller relaterte fagområder. SINTEF består av medarbeidere fra 70 nasjoner. Halvparten av medarbeiderne i Gruppe for optimering er utenlandske. Derfor må du kunne kommunisere godt på engelsk. Som oss andre må du være en god lagspiller med initiativ som er opptatt av å levere riktig kvalitet til rett tid.

Du gir oss ekspertise innen noen av disse områdene:

 • Programmering (C#, C++, Python, SQL, …)
 • Smidig programvareutvikling (git, code review, continuous integration)
 • Containerutvikling og implementering (Docker, Rancher)
 • Kvalitetssikring av programvare
 • Programvarearkitektur
 • Utvikling av brukergrensesnitt (Web-klienter, WPF, …)
 • Utvikling av web-tjenester
 • Skyplattformer og API-utvikling

SINTEF gir deg

 • Utfordrende oppgaver innen programvareutvikling i et team av anerkjente forskere og programvareingeniører
 • Et godt, dynamisk og inkluderende arbeidsmiljø som verdsetter mangfold og initiativ
 • En variert og fleksibel arbeidshverdag i det som er kåret til Norges mest attraktive arbeidsgiver i en årrekke
 • Unike muligheter til faglig og personlig vekst i et sterkt kompetansemiljø
 • Meget gode pensjons- og forsikringsordninger, velferdsordninger og en konkurransedyktig lønn 

Søknader

Kun elektroniske søknader via https://www.sintef.no/vi-soker-neste-generasjon-problemlosere/ledige-stillinger/ vil bli behandlet. Søknader via epost vil bli ignorert. Søknadsfristen er forlenget til 15. juni.

Link: Programvareingeniører hos SINTEF