Tilbakemelding til Vevkom

Du er ikke logget inn så meldingen vil bli sent anonymt. Om du vil at vi skal kunne kontakte deg, vennligst logg inn.

Systemutvikler i Bouvet

Søknadsfrist: 1. oktober 2020 23:59

Bouvet Øst vokser raskt, og ser nå etter deg som er nyutdannet, dyktig og interessert i en stilling hos oss med oppstart i 2021. Mener du at du kan bidra til vekst og ny innsikt i vårt allerede sterke fagmiljø? Da er vi interessert i å høre fra deg!

Hei utvikler!

 

Vårt miljø innen systemutvikling har stor bredde, vi har utviklere innenfor alle moderne plattformer og programmeringsspråk. Vi driver med Java, .Net, C#, JavaScript, React, Angular, ELM, Node.js, og Python. Skyløsninger, være seg Microsoft, Amazon eller Google er stadig viktigere for oss og våre kunder. Vi tror på DevOps-kultur og jobber med å utarbeide fremtidens løsninger med bruk av AI og Machine Learning. I Bouvet tror vi at samarbeid mellom alle som jobber med systemutvikling gjør oss sterke og mer skikket til å levere de beste løsningene til våre kunder.

 

Varen vi leverer kommer fra faglig styrke. Derfor har vi også et bevisst forhold til faglig utvikling, som kommer i mange former. Vi har fagkvelder, arkitektskole, systemutviklerskole, deltakelse på konferanser, hackatons og internkonferansen BouvetOne.

 

Vi tilbyr (blant annet)

 

  • «Innafor» - et program for deg som er nyutdannet der du får lære deg grunnsteinene du trenger for å starte i konsulentbransjen

  • «Innseiling» - et program av de unge i Bouvet for de unge i Bouvet med sosiale sammenkomster, fagsamlinger og fadderordninger for alle med mindre enn 1,5 år i bransjen

  • Gode kolleger som ønsker å bidra til at du skal bli den absolutt beste utgaven av deg selv

  • Muligheten til å forandre, fornye og forbedre, digitaliserere og bygge samfunnet igjennom utallige prosjekter

  • En arbeidsplass hvor du kan være deg selv, og fokusere på å gjøre en god jobb

  • Faglige utfordringer og kontinuerlig oppfølging

  • Sentrale lokaler på Majorstua og i Sandvika

Vil du lese mer om godene ved å jobbe i Bouvet, klikk deg inn på https://www.bouvet.no/bli-en-av-oss/betingelser

 

Er alt dette deg, og appellerer dette miljøet til deg, er du etter all sannsynlighet vår kvinne eller mann. Vi gleder oss oppriktig til å høre fra deg!

 

Vi kjører vurdering av søknader i puljer utover høsten. Neste søknadsfrist er 1. september, søk gjerne allerede nå så hører du fra oss når vi har satt igang prosessen!

 

Det er fint om du kan spesifisere om du søker jobb i Sandvika eller Oslo i søknaden din.

Link: Systemutvikler i Bouvet