Tilbakemelding til Vevkom

Du er ikke logget inn så meldingen vil bli sent anonymt. Om du vil at vi skal kunne kontakte deg, vennligst logg inn.

Sommerjobb hos Progit

Søknadsfrist: 15. oktober 2020 23:59

Sommerjobb i et ungt og lite konsulentselskap?

 

Vi i Progit er på utkikk etter hyggelige studenter som ønsker seg en spennende og litt annerledes sommerjobb. Dersom du synes entreprenørskap kombinert med det å jobbe som konsulent virker spennende, kan dette være din mulighet. Du vil få mulighet til å være med å forme et selskap og din egen sommer. I Progit står frihet og ansvar sentralt med et stort fokus på individuell kompetanseheving. Vi tror at mye frihet, lite byråkrati og stor innflytelse er nøkkelen til en god arbeidsplass! Du vil fra dagen du signerer være en del av Progit. Du vil bli invitert til Slack, være med på fagdager og ikke minst bli med på den årlige hytteturen vår til hytta vår på Hafjell! I tillegg skal sommerteamet få mulighet til å bli bedre kjent og forberedt til en sommer sammen, gjennom en rekke samlinger i løpet av året. Hva dette innebærer vil dere i sommerteamet få muligheten til å bestemme.

Hva ser vi etter?

● Du brenner for entreprenørskap og programmering

● Du er initiativrik, sosial og ikke minst har et ønske om å lære noe nytt

● Du er uredd og glad i å utfordre deg selv med nye oppgaver

● Du ønsker å jobbe i et dynamisk miljø hvor din individuelle påvirkningskraft er stor

● Du gjør det lille ekstra for å bli dyktig

 

Hva kan vi tilby?

● En 6 ukers sommerjobb i Oslo 2021

● Et innblikk i et ungt konsulentselskap

● Spennende oppgaver med nye teknologier

● En mentor gjennom hele perioden

● Du vil ha stor påvirkning på hvordan sommerjobben gjennomføres

● En utfordrende og givende læringskurve

● Kompetanseheving og sosiale arrangementer gjennom hele sommeren

● Mulighet til å være med på fagdager og sosiale arrangementer fra du signerer til

sommerjobben starter

● Tilgang til Pluralsight og fagliteratur

 

Er du den vi leter etter? Da vil vi gjerne høre fra deg! Send CV og en liten introduksjon om deg selv til nestesommer@progit.no. Søknadsfrist for sommerjobb er 4. oktober. Dersom du har spørsmål så ta gjerne kontakt med Ole Andreas Hansen på mail oah@progit.no eller telefon 95 70 90 34.

 

Om Progit

Progit har en litt annen vri på hva et konsulentselskap skal være. Vi ønsker å lage et miljø for medarbeidere som er ekstremt dyktige, har et brennende ønske om å bli gode, i kombinasjon med å være sosiale. For å få til dette setter vi frihet og ansvar høyt, noe som står i sterk kontrast til hierarki, regler og prosedyrer. Dette oppnår vi ved å gi alle muligheter til å velge hvilke prosjekter og teknologier man jobber med i tillegg til å legge til rette for ønsket kompetanseheving. Progit er et ungt og lite selskap, både i form av de ansattes gjennomsnittsalder på ca. 30 og at vi i dag teller 10 ansatte. Partnerne i selskapet kommer fra etablerte konsulentselskaper og ønsker å lage et miljø for medarbeidere som er ekstremt dyktige.